Appelcom doet onderzoek naar het hacken van telefoons , computer en website door wellicht meerdere partijen. Door deze hack wordt ze of onterecht afgesloten, of ze betaald 4 x haar mobiele telefoon abonnement voor thuis telefonie en wordt nog afgesloten.  Hetzelfde geldt voor haar mobiele telefoons. Arthur Liem heeft haar telefoon gestolen net als haar sleutels en besmet terug gegeven na 2 dagen. Iets waar de heer Rijnveld van profiteert tot de dag van vandaag.

De heren Rijnveld en Liem zijn ook zo bijdehand om alle bijwijzen te vernietigen, en haar op extreme kosten te jagen. Van de heer Rijnveld heb ik in twee jaar tijd, 2 kadootjes gekregen, met daarin spyware, zo concludeerde een ingehuurde expert. Via Alibaba en Darkweb zijn dit soort dingen kinderlijk eenvoudig te bestellen. Ideaal voor een man die zo gestoord is om zijn (ex) vriendin in de gaten te houden als hij zelf voor de 28 x per jaar op vakantie gaat. En van alles wist/weet wat ik deed, eerder dan ikzelf zo n beetje.

Het betreft haar mobiele telefoon en modem. Diverse ingeschakelde deskundigen waaronder Apple en Tele 2 recentelijk, hebben dit geconstateerd.

Dit soort praktijken zijn passen ook helemaal in het straatje van de heer de Vlieger en Scheepers, die niet te beroerd zijn om justitie te schaduwen en in hun IT te roeren. Iets dat de heer Scheepers al jaren doet. En de heer Rijnveld en Liem kopiëren en verbeteren wellicht. Zie hierover de berichten over E. de Vlieger op mijn site. Vandaar mijn vermoedens over een eventuele samenwerking.

Net als de bewijzen die uit haar telefoon vallen over de betrokkenheid van de heer van Zanen en de heer Schurink bij Oostblok maffia, Alles valt eruit, De inhoud van haar website wordt voortdurend aangepast of verdwijnt helemaal offline. Zelfs het artikel over de dierenbescherming staat op concepten, net las het artikel over de toezichthouder van de Nederlandse Bank. En de lijst is schier onuitputtelijk.

Hieronder de corresponendtie met Tele 2 en I phone

Degene die ik probeerde te waarschuwen waren de ex-en van Paul Rijnveld, Carolina van den Heuvel (toezichthouder van de Nederlandse Bank en Artur Liem. Deze afbeelding verstuurde ik naar Apple, zie correspondentie hieronder

Dit deed mijn telefoon zonder dat ik hem aanraakte

Berichten aan TELE2

 Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Date: vr 22 jan. 2021 om 20:14
Subject: Tele 2 betalingen via abn
To: <marijevanappeldoorn@gmail.com>


Geachte mevrouw,

Vandaag kwam ik erachter dat ik mijn bijvoorbeeld thuisabonnement 4 keer betaald heb in de maand januari. Daar zijn twee betalingen u bereikt. Hetzelfde geldt voor mijn mobiele telefoons. Mogelijk is dat vanwege het feit dat mijn telefoons gehackt zijn. Zie daarvoor mijn klachten van de zomer van vorig jaar en heb nog steeds dezelfde telefoon. Ik heb toen uitgebreid contact gehad met Apple, onlangs nog een keer en toen konden ze eindelijk telefoon instellingen veranderen. 

Waarschijnlijk is hetzelfde aan de hand met mijn computer en andere telefoon bij u. 

In ieder geval wordt er hysterisch van Buckaroo afgeschreven en u ontvangt het niet. Het gaat dus om alle producten die ik bij u heb, zowel mobiele telfoons als thuis. En ik moet wel aansluitkosten betalen elke keer. De laatste keer was nog vorige week. 

Ik heb 2 maitjes gemaakt, een van de ABN en een van de Rabo

Hopelijk komt u er wijs uit. Vriendelijke groeten,

Marije van Appeldoorn

Berichten naar Apple

Op ma 3 jun. 2019 om 07:40 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>

Hi

Dankjewel 

Heb het ingevuld

Gisteren is er ingelogd op Facebook ook uit den haag op het moment dat ik iemand probeerde te waarschuwen dat misschien hetzelfde zou gebeuren en kan nu ook daar mijn wachtwoord niet veranderen. (Dit was de toezichthouder van de Nederlandse Bank)

En net als i Cloud.

Heel erg bedankt dat ik een vast contactpersoon heb. Hopelijk is het snel opgelost.

Ik kan ook geen oude apparaten verwijderen omdat er niets op plopt na wijzigen wachtwoord. 

Kan dat heel toevallig ook op andere manier?

Bedankt voor jullie goede hulp. 

Vriendelijke groeten

Marije 

Marije van Appeldoorn

Rembrandtweg 353

1181 gl

Op zo 2 jun. 2019 om 15:52 schreef <acsupportcase@apple.com>

Case Number: 100821064463 Beste Marije,   Via de onderstaande link kun je de notities en opnames opvragen:       Met vriendelijke groet,     Apple Distribution International
%d bloggers liken dit: