Appelcom kan niet tegen onrecht. Iedereen denkt dat ze heeft gelogen over van alles en vandaar dat ze haar naam aan het zuiveren is. Zie audio over toegeven van Henk van den Hoek.

Marije,

Ik vond het heel naar wat er gebeurd is afgelopen maandagavond om met dat kapotte glas op je af te komen. Ook voor de kinderen maar de aanleiding was natuurlijk de hoeveelheid lelijke, vreselijke  e-mails en sms- en  aan je vader met een kopie naar mij, die wij  de laatste weken voortdurend hebben gehad . Het laatste telefoontje  met je vader  over de spullen van mij aan Joris  ( niet van Tiny ! Sam gevraagd )  was  de druppel die de emmer  deed overlopen.

Kinderen  hebben het bij ons gelukkig naar de zin en wij vonden het heel gezellig dat ze bij ons waren . Vanavond gaan wij pannenkoeken eten !  Plannen zijn elke maand iets gezelligs te doen met ons!

Ons plan is morgen  iets cultureels te  doen met Sam , jammer dat Eem niet  mee kan gaan , ze moet hockeyen + een laser feestje.

Vanavond wordt besloten wanneer ze naar Joris gaan of naar  de groot – ouders in Limburg , alles moet nog besproken worden en je vader zal dat vanavond allemaal gaan regelen met de kinderen .  De herfstvakantie zijn ze uitgenodigd door CoCo , maar data en tijd moet nog besproken  worden.   De plannen staan  allemaal nog niet vast.

Om te beginnen zouden wij het op prijs stellen  uiteraard met je vader  erbij om  een koffietje te drinken op neutraal terrein om te proberen de financieele en privé zaken op te lossen.   Onze doelstelling zal zijn dat  jij  in alle rust na ons gesprek met een schone lei kan beginnen dan kunnen wij met een gerust hart  a.s. dinsdag vertrekken naar Ventimiglia.  Ik hoor van jou !

Hartelijke groet,   Henk

Van: <marijevanappeldoorn@gmail.com>

Datum: 10 oktober 2015 11:28

Onderwerp: Re: Henk

Aan: Henk Van Appeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com>, Hendrik van den Hoek <hendrikvandenhoek@gmail.com>

Als papa je niet had tegen gehouden had je me vermoord met dat kapotte glas. Begrijp dat je nu misschien aanleiding had maar vorige keren niet behalve drank.

Als je nog een x doet doe ik aangifte dus laten we dat voorkomen door elkaar nooit meer te zien.

Verstuurd vanaf mijn iPhone

> Op 10 okt. 2015 om 11:18 heeft marijevanappeldoorn@gmail.com het volgende geschreven:

> Henk dit was de 5 e x dat je me bedreigt  of slaat. Ik wens dat niet wie denk je wel dat je bent om zo te doen.  En daarom hoef ik geen contact met je. Wel veel plezier op vakantie.

> Marije

Hele bericht. naast het wegpoetsen van het vermogen, het nemen van een Nazi notartis Lubbers het niet voldoen aan de eisen van goed vruchtgebruik, het verspreiden van smaad en laster, vergeet Henk van Appeldoorn ook nog eens gemakshalve dat hij 100 000 gekregen. Zie hieronder. En wel de hele dag dreigen met je moet het huis uit en deurwaarders op me af sturen. En de GGZ bellen als het hem niet bevalt als ik de waarheid vertel.

Henk van Appeldoorn steelt van zijn dochters en Henk van den Hoek over glas incident —     Op za 8 dec. 2018 om 13:20 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>   Behalve ons belazeren met testament zijn jullie verantwoordelijk voor altijd honger en zorgen terwijl ik gvd recht heb op kindsdeel emmastraat. De kinderen waren zonder jullie lastercampagne na kanker niet weg. Hongersnood in Amstelveen terwijl je kindsdeel erna moet uitkeren . En nu suïcidaal door achterbakse trucjes en glas en tegen iedereen zeggen dat ik gek ben geworden.   Nooit 1 oplossing.  Kan geen gefeliciteerd meer zeggen tegen de mannen die bovenstaande op hun geweten hebben   Wanneer gaan jullie doen zoals het hoort?        ——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Datum: ma 4 jun. 2018 om 14:05
Onderwerp: Geheugensteun, dit zijn de mails die ik van jullie heb ontvangen
Aan: Henk Van Appeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com>, Henk van den Hoek <hendrikvandenhoek@gmail.com>   Marije,   Ik vond het heel naar wat er gebeurd is afgelopen maandagavond om met dat kapotte glas op je af te komen. Ook voor de kinderen maar de aanleiding was natuurlijk de hoeveelheid lelijke, vreselijke  e-mails en sms- en  aan je vader met een kopie naar mij, die wij  de laatste weken voortdurend hebben gehad . Het laatste telefoontje  met je vader  over de spullen van mij aan Joris  ( niet van Tiny ! Sam gevraagd )  was  de druppel die de emmer  deed overlopen. Kinderen  hebben het bij ons gelukkig naar de zin en wij vonden het heel gezellig dat ze bij ons waren . Vanavond gaan wij pannenkoeken eten !  Plannen zijn elke maand iets gezelligs te doen met ons! Ons plan is morgen  iets cultureels te  doen met Sam , jammer dat Eem niet  mee kan gaan , ze moet hockeyen + een laser feestje. Vanavond wordt besloten wanneer ze naar Joris gaan of naar  de groot – ouders in Limburg , alles moet nog besproken worden en je vader zal dat vanavond allemaal gaan regelen met de kinderen .  De herfstvakantie zijn ze uitgenodigd door CoCo , maar data en tijd moet nog besproken  worden.   De plannen staan  allemaal nog niet vast.   Om te beginnen zouden wij het op prijs stellen  uiteraard met je vader  erbij om  een koffietje te drinken op neutraal terrein om te proberen de financieele en privé zaken op te lossen.   Onze doelstelling zal zijn dat  jij  in alle rust na ons gesprek met een schone lei kan beginnen dan kunnen wij met een gerust hart  a.s. dinsdag vertrekken naar Ventimiglia.  Ik hoor van jou !   Hartelijke groet,   Henk       Van: <marijevanappeldoorn@gmail.com> Datum: 10 oktober 2015 11:28 Onderwerp: Re: Henk Aan: Henk Van Appeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com>, Hendrik van den Hoek <hendrikvandenhoek@gmail.com>     Als papa je niet had tegen gehouden had je me vermoord met dat kapotte glas. Begrijp dat je nu misschien aanleiding had maar vorige keren niet behalve drank. Als je nog een x doet doe ik aangifte dus laten we dat voorkomen door elkaar nooit meer te zien.   Verstuurd vanaf mijn iPhone   > Op 10 okt. 2015 om 11:18 heeft marijevanappeldoorn@gmail.com het volgende geschreven: >  > Henk dit was de 5 e x dat je me bedreigt  of slaat. Ik wens dat niet wie denk je wel dat je bent om zo te doen.  En daarom hoef ik geen contact met je. Wel veel plezier op vakantie. > Marije >  > Verstuurd vanaf mijn   ———- Doorgestuurd bericht ———- Van: <marijevanappeldoorn@gmail.com> Datum: 10 oktober 2015 19:47 Onderwerp: Re: RE.: Hoe verder…………. Aan: Henk Van Appeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com>, Hendrik van den Hoek <hendrikvandenhoek@gmail.com>     Je kan geen mensen met kapotte glazen dreigen waar kinderen die het toch al zo moeilijk hebben bij staan. Dat is niet lelijk van mij. Dat is de waarheid en niet voor het eerst. Dat is ook de waarheid. Dat weten jullie zelf en anders maar even aan kinderen vragen over 3 x in Italië. Als jullie eerlijk waren geweest hadden kinderen nooit bij jullie of tenminste Henk kunnen blijven. Dat lijkt me heel duidelijk.  En dan het raar vinden dat ik niet wil afspreken met hem.  Nee dat lijkt me heel normaal.  Vandaag of morgen vertel ik dat niet na.  Daar heb ik helemaal geen zin in. Voor jullie ook veel beter zo.  Ik weet ook helemaal niet wat er besproken moet worden maar daar hebben ze mail voor uitgevonden.  Sam gaat keukenla en deur en slotenmaker plus tv s zelf betalen heb ik gezegd. Ik ga nog zo rondje maken met wat hij afgelopen jaar nog meer heeft stuk gemaakt .  Wat denk je dat zoiets kost? Marije     Verstuurd vanaf mijn iPhone   Op 10 okt. 2015 om 11:57 heeft marijevanappeldoorn@gmail.com het volgende geschreven:   Ik heb ook gevraagd aan papa of je zelf wilde vertellen aan jeugdZorg. Dan zat je nu in ieder geval niet gezellig met kinderen. Meer in cel of iets. De kinderen zijn in ieder geval niet in goede handen bij jou Henk.  Elke x zijn de kinderen getuigen behalve met Koninginnedag maar dat weet Lucas nog prima.  Waarom ben je zo? Je lijkt Joris wel. Doe je dat bij papa eigenlijk ook?  Nou goed moeten jullie zelf weten. Bedankt voor verergeren problemen iedere x ipv te verminderen.    Verstuurd vanaf mijn iPhone     Zoals gezegd in plaats van te erkennen dat dit wel degelijk had plaats gevonden gingen ze jullie en papa opstoken met de borderline theorie, ik had alles verzonnen, ik was gek.  En als hoogtepunt kwam de volgende correspondentie:   1 Een aangetekende brief met huurschuld oftewel dreigen huis uit te zetten 2 Marije,   Inhoudelijk kan ik mij niet vinden in  jouw beschuldigingen en vuilspuiterijen. Jaren lang , ondanks mijn oprecht goede bedoelingen,   (  administratie – geld overmaken naar sportclubs kinderen – autokosten –  diversen) ben ik het nú zat en laat mij niet gebruiken als piespaal vooral jouw eigen onvrede en onwaarheden. Jammer , Jammer !   Vindt het ontzettend verdrietig om je mede te delen dat je de auto Opel  Corso  eind van de week moet inleveren en komen deze week de auto ophalen.  Marije je verdient het niet ! Na zulke vuilspuiterij verdien je niet dat ik  de jaarlijkse autok.osten + verzekering betaal. Jammer dat ik deze beslissing moet nemen.   Je hoeft geen contact meer met mij op te nemen en ik hoop dat het je goed gaat.   Met vriendelijke groet, Henk van den Hoek 3   ———- Doorgestuurd bericht ———- Van: Henk Van Appeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com> Datum: 19 september 2016 09:47 Onderwerp: Klachten litanie Aan: marijevanappeldoorn@gmail.com     Marije Wij hebben een abonnement op het Concertgebouw een van de concerten is toevallig op de 29 september ,ik weet niet wat en wanneer  je je verjaardag a viert  ik ben 29 hele dag beschikbaar en ook andere dagen dus ik meld dat aan jou terwijl wij over cadeaux praten.ik krijg daarna een emmer bagger over mij heen die eindigt bij discussie over graf. Je kunt er op rekenen dat ik dit niet met Henk bespreek want die kijkt jou dan niet meer aan en zal waarschijnlijk de auto terugnemen. Hoe krijg je het voor elkaar zoveel haat te hebben . Gelieve geen whats aps meer te sturen ik lees die vuilspuiterij niet meer     Om me te verdedigen tegen dit soort leugens, laster en bedreigingen ging ik op zoek in mijn hotmailbox waar henk en of patty mij hebben gecced Van: Hendrik van den Hoek <hendrikvandenhoek@gmail.com> Datum: 7 oktober 2015 11:39 Onderwerp: RE: uitstel vakantie Aan: patty ottervanger patteswaab@hotmail.com , marijesva@hotmail.com       Dag lieve Patty,   Dank je weer voor je lieve mail , met zoveel wijsheden.  Zo goed dit lezen , wordt er vrolijk van. Die zorg  van jou optimaal om  geestlelijke vitamine te geven aan Marije is heel goed en wij zijn er erg blij mee, want niemand doet het, heeft alle vrienden afgestoten  +  die zorg  altijd voor je moeder, man en kinderen , moet een  goed gevoel  geven, dat heb ik ook altijd gehad !  goed voor anderen , dat krijg je de liefde altijd terug .  Behalve voor mij ( ons ) voor Marije, maar ze is  ernstig ziek……… . Tot mijn grote spijt kan ik ( wij ) het niet meer opbrengen voor Marije iets leuks te doen , zal haar nog wel eenmaal zakelijk helpen in overleg met vader en zusje coco voor wij vertrekken a.s., dinsdag 13 oktober . Er zijn te veel aanvallen  geweest op zo’n gemeen, vreselijk gebied vooral voor Henk !  niet voor te stellen en nu  wordt ik er ook bij betrokken.  Ze wil een wig drijven tussen ons en is jaloers op onze hechte vriendschap, wat ook geldt voor het gezin van Coco.   Jammer van het voorval maandag avond laat ! Ik heb er spijt van ! Het leek wel een  “örgasme “ !!!! Ging door het lint door het vreselijk gedrag van de laatste telefoontjes van Marije om 19.00 uur die avond ! Onvoorstelbaar zo’n haat tegen de vader en onterecht daar de spullen voor Joris van mij waren en niet van Tiny. staan en al een jaar in de garage .  Marije stond  plotseling voor mijn neus !, geen excuses , en ik ontplofte !  achteraf fout  ! maar het zei zo . had van te voren nog een reddingsplan voor haar gemaakt voor noodgevallen moet je voorstellen !    Lieve Henken,   Sta nu op het punt, naar de tandarts te gaan in Hoofddorp (hij gaat 2 implantaten maken, brr) en mail jullie maar even. Ik begrijp, dat Marije zeer onaangename mails naar jullie stuurt.  Ze vertelde me , dat ze gisteren jullie voor Vaderdag, een cynische mail gestuurd zou hebben. Ze begrijpt niet, dat jullie , nu ze ziek is, toch naar Ventimiglia zijn gegaan.  Verder weet ik niks, dit is het enige, dat ze me heeft verteld. Ze voelt zich hierdoor tekort gedaan, ook omdat haar vader zo weinig tijd voor haar uitgetrokken had, tijdens zijn verblijf in Amsterdam. Dit waren haar woorden hoor, begrijp me goed.   Met Dick had ik het erover, die belde net om me succes bij de operatie te wensen en die zei, dat het zo herkenbaar Borderline gedrag is. Onze dochter zou net zo reageren. Ze kunnen je echt op je ziel trappen, ze weten precies hoe ze dat moeten doen. Wij proberen niet te reageren, hoeveel pijn je dat ook doet.  Wij kunnen steeds beter er mee omgaan, maar het is soms erg moeilijk niet te reageren. Ze provoceren en triggeren. Het is makkelijker gezegd, dan gedaan, maar het beste is, niet terug te mailen. Aardig blijven; die bui gaat wel weer over. Laat dit nou niet jullie laatste dagen in Italie verknallen! Het is immers niet de eerste keer, dat jullie zulke nare mails krijgen! Misschien bellen we nog wel, vanmiddag zou Marije even komen informeren, hoe het bij de tandarts is geweest, dus weet ik niet, of ik dan kan praten. Per mail is misschien beter! Heel veel sterkte ermee en veel liefs van   Pat   Dit soort mails zijn er in veelvoud. Het is zo onverstelbaar wreed. Dezelfde mails naar papa en Jacobien. Ik ben onderzocht en heb geen borderline. Ik kan alleen helemaal niet tegen onrecht en leugens. Omdat ik onaardig ben door gedrag na kankermail en dat  gedoe over ontkennen en dreigen heb ik geen borderline. Ik ben gewoon slachtoffer van roddelpraat die gewoon in mijn mailbox komt.    En het allerergst vind ik jullie opstoken ik gek zonder dat ik me kan verdedigen.  Uiteindelijk kom ik met hartproblemen terecht in de Vu en 100 x gevraagd om excuus, al dat leed, al die leugens. Zelfs bij dreigend hartinfarct weigeren ze gewoon toe te geven dat dit soort mails niet kunnen. arije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> 28-10-16       aan Henk, Henk   Hi Bedankt voor de stofzuiger. Je zegt dat jj niets verkeerd hebt gedaan. Niets? Het is jouw vriend die deze misère veroorzaakt heeft en niet in staat is het op te lossen. Zelfs niet als ik op EHBO hart lig, zelfs niet wanneer ik smeek om het op te lossen. Als ik bijna stik dan nog houden jullie vast aan geen excuus. Het ergste is dat jullie de kinderen weigeren te vertellen hoe het zit.     Jullie hebben mijn ziekte veroorzaakt, daar is iedereen heel duidelijk, te veel stress kan als je vatbaar bent dodelijk zijn.   En dan zeggen niets gedaan? Behalve ontkennen, liegen, orgasme en bordeline mails, een hele nare rodddelclub en net doen alsof je dat niet zelf veroorzaakt hebt met dreigen kapot glas, daar maak je geen vrienden mee, Eerst iemand aanvliegen met kapot glas vervolgens ontkennen, intimideren, liegen en de schuld bij mij neerleggen ipv bij julliezelf. Hoe vaak heb ik gevraagd om een normaal excuus van Henk?   De 17e heb ik hartscan niet zonder risicio’s en wordt dan meteen gedotterd of geby passed eventueel. Hoe kunnen jullie dit normaal vinden?   Zoals gezegd als ik overlijd, die kan is groot omdat ik dreigend hartinfract heb, gaan de mails naar Jeanny en de rest van de wereld. Jullie gaan de boeken in als moordenaars die alles erger maken ipv beter. Een stofzuiger maakt dat niet goed, niets kan dat goed meer maken behalve een excuus zodat ik rust krijg. En geen excuus van papa maar van Henk zelf. Hij is zo goed in maitjes sturen naar alles en iedereen om te klagen over mij, ze heeft weer borderline aanval. Nee henk, ik haat je om wat je gedaan hebt heel veeel keren en de laatste keer terwijl ik zo ziek was en waar kinderen bij zijn is onvergeefelijk.   Een mailtje een keer. wat een kleine moeite voor zo iets naars allemaal En een uitleg waarom je een roddelclub met toen mijn beste vriendin begint. Zoek lekker eigen vrienden belachelijk dat je daar voor leent.  Net zo goed van haar heel erg naar.   Ik zou toch heel graag een x excuus krijgen, waar ik wat mee kan van de dader zelf. Van hem heb ik alleen een mailtje hier kan ik me niet in vinden. Als ik doodga zijn alle mails in mijn hotmail box, het zijn er nog veel meer, openbaar. Dus je kan beter voordat ik doodga dat regelen dan kan je die afgang en onderzoeken besparen.     Ik vind dat jullie niet zo met familie mogen omgaan. Jobbe, psycholoog en de huisdokter waren geshockeerd net als alle andere mensen die ik heb gestuurd. Ze hebben ook mij beloofd maatregelen te nemen als mij iets gebeurt.   Ze hebben me ook geadviseerd geen contact met jullie te hebben totdat excuus komt.    Dus ik wacht pas 2 maanden, Jullie komen hier niet mee weg.  Dit gaat opgelost worden. Voor of na mijn dood.         pap en Co Die aanvallen (angina pectoris),ondanks stent, bloeddruk nog steeds te hoog. Binnenkort naar AVL om te kijken of oncologisch alles goed is. Ik ben nog steeds benauwd en vreselijk moe. In dit licht zou ik je willen verzoeken om het leven voor mij dragelijk te maken ipv het omgekeerde. Jullie willen toch niet dat ik sterf met haat voor mijn familie vanwege er alles aan doen om me zieker te maken ipv beter.  Netzo min wil ik dat omgekeerd maar dat is al zo sinds die hersenbloeding. Dus zal wel niet veel veranderen. Hoe zieker ik word, des te minder begrip, en ik vind dat onvoorstelbaar.  Mijn familie bestaat afgezien van Sam en Eem uit 2 mensen en die twee mensen haat ik om wat ze me aandoen, echt waar.  Henk heeft me bedreigt met stuk glas en vervolgens tewijl ik net borstkanker had/gehad,. Die vriend van jou heeft die emails waarschijnlijk expres in mijn box doen belanden, waarom? De mailtjes van Joris zijn bij jeugdzorg terecht gekomen waardoor kinderen daar gaan wonen want Joris heeft daar natuurlijk van geprofiteerd. Net als van gekzijn idee dat glasincident is aangewakkerd en nooit afgewakkerd. Waarom ? Wat is jullie lolletje om mij zo vreselijk ziek te maken? Veel zieker dan nodig voor derde x bij ernstige ziekte Ik haat jJULLIE echt uit grond van mijn hart hierom. Ipv over mijn psych gezondheid te oordelen zou ik zelf eens langs gaan bij psycholoog en Henk al helmaal  want dit hoort echt niet thuis bij normale mensen. Ik haat jullie uit de grond VAN MIJN ZIEKE HART JULLIE KUNNEN NIET ALLES ZO MAAR MAKEN. DAAR ZIJN WETTEN VOOR EN ZODRA IN STAAT GA IK ACTIE ONDERNEMEN         Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> 9 jul.       aan Henk, Henk   Henk wat je hebt gedaan is overgeeflijk. Echt Je kan niet een vrouw van 50 kilo, net na borstkanker bedreigen met kapot glas. Echt dat kan je niet maken jongen.  En hoe je het hebt afgehandeld met ontkennen, auto afpakken, en die ranzige mails in mijn inbox. Dat heeft ervoor gezorgd a dat hele familie is ontwricht niet in de laatste plaats omdat jullie tegen iedereen zeggen dat ik dat verzonnen heb en gek ben. B ben ik daardoor hartpatient, jouw gedrag en papa’s indekken van jou heeft me kapot gemaakt.  Een laf excuusje na 2 jaar lijkt me niet in verhouding tot de pijn die ik heb op de eerste harthulp. Ik trek het niet langer en neem maatregelen. Je mag dit mensen niet aandoen. Hele gezin kapot door jouw kapotte glas actie. En je weet heel goed dat dit waar is alles heb je stuk gemaakt. relatie met zus, en kinderen. Eerst met die 1 dag na kanker operatie mail even geen contact.    Je moest je echt helemaal kapot schamen, echt. Iedereen krijgt je mails, iedereen krijgt de brief plus aanvulling en ik stap naar rechter en politie.      Pap en Henk, Jullie waarden en normen, voor zover jullie die bezitten, brengen julie in het gevang. De enige norm die ik nog accepteer is dat jullie homo zijn. Dat vind ik prima. Voor de rest is er geen een normaal sociaal aspect aan jullie. Wie laat nu zijn kind naar de voedselbank gaan en onderhoud zijn vriend van haar moeders geld. Wie stuurt het leek wel een orgasme mail nadat je zo n daad hebt verricht. Dat is ziek. En nog zieker is mijn vader die dat allemaal goedpraat en ontkent.  Zoveel schone schijn voor zoveel vuile was.  Echt jullie kennen het woord hart nog moraal niet. je kan niet je dochter hartproblemen bezorgen na kanker, dat is ook doodslag, maar dan indirect. Zoals je weet binnenkort spoed kort geding. En erik de Vet zal nagaan welke strafbare feiten zijn gepleegd samen met zijn collega’s uit buitenveldert.  die mails, zijn zo echt als het maar kan, dat weten jullie dondersgoed, en ook patty de poltiie kan zoiets makkelijk nagaan ook al zijn ze in de prullenbak beland. Je kan me niet beschuldigen van smaad als de waarheid wordt gesproken en die weet je maar al te goed. IK SPREEK GVD altijd de waarheid en ben alleen tegen mijn gehele familie die alles onder de pet wil houden. Ik niet een seconde langer,  Je gaat eraan voor kindermishandeling, voor diefstal van overwaarde, voor (mede) plichtig zijn aan moord, voor liegen , voor intimideren door te dreigen me het huis uit te zetten en auto afpakken plus geld te stoppen. Je gaat eraan voor liegen, voor het opstoken van je kleinkinderen door te vertellen dat ik gek, dat heet laster, en iedereen in amstelveen en amsterdam  je gaat eraan voor het ontwrichten van mijn leven totaal door de emails die sowieso je een jaar o leveren. want dat heet psycopaat en veel meer, klaarkomen door de dochter van je vriend aan te vallen met een kapot glas.    je gaat eraan door zoveel pijn op eerste harthulp en revalideren door jullie schuld. medeplichtig aan hartinfarct en stent.    Zo werkt het recht echt. gelukkig. Je gaat er aan door nooit erover te kunnen praten en geeen enkel excuus.   En het mooie is, van alles is bewijs. En jullie zeuren over bekladderen ark? Het was voor mij de enige optie om de waarheid naar boven te laten komen en aangifte te gaan doen.    En kon geen passender straf voor jullie verzinnen dan de hele onder de pet gehouden waarheid naar grootste roddelkoning te sturen. die mails, zijn echt. dat mag gewoon verspreid. Je eigen valse mails die notabene in mijn hotmail terecht komen. Die zijn van mij en die heb je misschien wel expres verstuurd om me nog eens wat extra te sarren Henk het komt nooit meer goed, dat is duidelijk, het zou je sieren als je excuus schriftelijk zou aanbieden maar dat heb ik al 800 x gevraagd.  Zelf niet toen ik op eerste harthulp lag en vorige week kon je opeens wel het spijt me zo zeggen maar niet toen ik dreigend hartinfarct had,    voor al dit gebrek aan waarden en normen gaan jullie celletjes zien de rest van je leven denk ik zo, ook al vrij snel.   Ik wil nooit never meer iets met jullie en jullie walchelijke gedrag te maken hebben van schone schijn verdoezelen van de waarheid, liegen en kinderen opstoken.   Jullie laten me eerder gedwongen opnemen dan dat de waarheid uitkomt.  Jullie hebben de hele grote vakantie voor de kinderen verpest met jullie gestook.    Pap zou nog maar eens de bijbel lezen en je ernaar gedragen. eer u familie, doe een ander geen kwaad, zeker geen glas, laat uw kinderen niet bij een alcolist opgroeien, doe aan zelfreflectie,  schep niet op, eer uw naaste echt pap je hebt behalve tirannen hoogovenbaas weinig goeds in je en die vriend nog minder   je bent niet langer mijn vader, ik ga daar ook stappen in ondernemen. ik wil jou niet als vader, een vader die zijn eigen dochter laat vermoorden, hartpatiënt maakt, kinderen tegen haar opzet, gedwongen laat opnemen bijna omdat ze de waarheid verteld   DE WAARHEID, dat ken je niet he pap, net zo als  Graag zou ik een kopie van jullie samenlevingscontract ontvangen. Wil graag weten of je daar niet over gelogen hebt. Je hebt tegen mij gezegd alleen partner pensioen en verder niets maar nooit iets overlegd. Ik kan dit nietig laten verklaren tenzij je hier een keertje niet over gelogen hebt. Vandaar kopie   Schatjes, dit is de oorzaak van het conflict, het emotionele conflict. Daarnaast bestaan er hele simpele wetten die zoals aangeven . Opa weet niet meer wat er met overwaardes van huizen is gebeurd.  Marije het is  je  in de bol geslagen.   Verstuurd vanaf mijn iPad   Op 2 aug. 2017 om 09:56 heeft Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven: Oh ja en ik zou bankafschriften zwitserland en luxemburg willen zien. Net als een verklaring wat er is gebeurt met erfenis van opa en oma wagenaar.  Heel graag zie ik alle financiele informatie tegemoet Marije   Op 2 augustus 2017 om 09:26 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>: Pap Die mails vormen het bewijs dat je niet te vertrouwen bent. Ik ga precies uitzoeken hoe en wat. We spreken af dat je de overwaarde benut voor schulden bij belastingdienst(25000), nuon en 7000 krediet aflossen. Zodat ik lekker op nul kan beginnen (heb daar nog mails van Henk over maar moet dan de besmette hotmailbox in en weet niet wat ik dan nog tegenkom aan mails van Henk.  Je mag dan niet mijn geld anders inzetten , daar zijn wetten voor, en totaal vergeten zogenaamd. Je steelt van je dochter en door die ervaring vertrouw ik je voor geen cent.    Ik heb 6 jaar lang 80x12x6= 5760 n jij hebt daar een paar keer van betaald. En zo heb ik veel meer dingen. Je bent niet wijs om te stelen van je dochter, en ik wil ook dat je Sam zijn spaargeld terug stort, hij heeft het nodig voor zijn bedrijf. en kan niet de dupe zijn van een stelende opa die in italie zat toen Renee betaald moest worden.   Ik ga met mevrouw Kelderman overleggen hoe dit aan te pakken en zonodig doe ik ook hiervan aangifte. Je vergeet niets behalve mijn geld.   En dit geeft zo aan dat je niet te vertrouwen bent. Jij kan wel afspraken maken met Notaris maar ik wil eerst die Excel sheet ingevuld hebben met bewijzen.    Ik zou echt juridisch advies inwinnen want je mag niet stelen van je dochter. En ik zal dit allemaal doorsturen, is het nog steeds dezelfde ? Voordat je hem ook belazerd    Dan wil ik een excuus en  schadevergoeding van jullie voor zijn aanval met gebroken glas actie en zijn orgasme mails. Het ontkennen hiervan, het opzetten van de kinderen tegen mij door te zeggen ik gek, net als tegen iedereen in mijn omgeving. Dat is smaad en laster waardoor ik op eerste harthulp terecht kom oa. Als ik geen reactie krijg dan is het afgelopen en uit.    Jullie kunnen dit  goedschiks of kwaadschiks via Eric Vet etc regelen, de keus is aan jullie. Die mails van Henk zijn in mijn inbox terecht gekomen zodat juridisch van mij zijn geworden, En die mag ik verspreiden, dus doe je best bij politie maar je zal niet verder komen. De waarheid op ark schrijven dat ik niet blij ben met bijstand en dat jullie moordenaars zijn is niet chique maar volledig te begrijpen gezien jullie gedrag met glas, En het leed dat je me hebt aangedaan. En totaal geen geld zodat ik naar voedselbank moet.    Zou je vast een voorschot kunnen overmaken zodat ik met kinderen nog iets leuks kan doen. Nadat jullie de grote vakantie verpest hebben toch nog Barcelona kan doen.  En mijn laptop is kapot en kan niet werken met laptop die er voortdurend mee uitscheidt.    Ik ben reuzeblij om afscheid te nemen van Henks auto, want daardoor denk ik wellicht de hele dag aan hem en die aanval met glas, zoals gezegd wil ik heel graag excuus en schadevergoeding ontvangen. Jullie kennen het rekening nr,  Marije       Gmail OPSTELLEN Labels   Inbox (4.306) Met ster Verzonden berichten Concepten (136) [Imap]/Sent Appelcom joris (2) Junk Notes NVM (4) scriptie art (9) svmnivo nvm (10) Willem Meer         Naar inbox verplaatsen   Meer   15 van 2.460             Re: Overwaarde 40.000   Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> 11:08 (9 uur geleden)       aan Henk   Pap Een paar dingen. deze mails komen uit je eigen inbox. Kijk maar na. Dat geeft aan hoe onbetrouwbaar je bent.    Jij weigert en advocaat te raadplegen, en maakt elke keer rechtstreeks afspraken maakt met de notaris. Die ik verdenk van  Rotaryvriendjespoltiek totaal niet onafhankelijk.    Jij en je Notaris gaan niet bepalen hoe groot mama ’s erfdeel is, dat doen onze advocaten, ik ga co adviseren mee te doen voor zover je dat niet zelf hebt bedacht, en dan gaan we naar onafhankijke notaris om de deal te sluiten. Ik ga je een brief sturen, ook aangetekend versturen en uitleggen waarom.               Op 2 augustus 2017 om 10:24 schreef Henk Van Appeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com>: Marije het is  je  in de bol geslagen.   Verstuurd vanaf mijn iPad   Op 2 aug. 2017 om 09:56 heeft Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven: Oh ja en ik zou bankafschriften zwitserland en luxemburg willen zien. Net als een verklaring wat er is gebeurt met erfenis van opa en oma wagenaar.  Heel graag zie ik alle financiele informatie tegemoet Marije   Op 2 augustus 2017 om 09:26 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>: Pap Die mails vormen het bewijs dat je niet te vertrouwen bent. Ik ga precies uitzoeken hoe en wat. We spreken af dat je de overwaarde benut voor schulden bij belastingdienst(25000), nuon en 7000 krediet aflossen. Zodat ik lekker op nul kan beginnen (heb daar nog mails van Henk over maar moet dan de besmette hotmailbox in en weet niet wat ik dan nog tegenkom aan mails van Henk.  Je mag dan niet mijn geld anders inzetten , daar zijn wetten voor, en totaal vergeten zogenaamd. Je steelt van je dochter en door die ervaring vertrouw ik je voor geen cent.    Ik heb 6 jaar lang 80x12x6= 5760 n jij hebt daar een paar keer van betaald. En zo heb ik veel meer dingen. Je bent niet wijs om te stelen van je dochter, en ik wil ook dat je Sam zijn spaargeld terug stort, hij heeft het nodig voor zijn bedrijf. en kan niet de dupe zijn van een stelende opa die in italie zat toen Renee betaald moest worden.   Ik ga met mevrouw Kelderman overleggen hoe dit aan te pakken en zonodig doe ik ook hiervan aangifte. Je vergeet niets behalve mijn geld.   En dit geeft zo aan dat je niet te vertrouwen bent. Jij kan wel afspraken maken met Notaris maar ik wil eerst die Excel sheet ingevuld hebben met bewijzen.    Ik zou echt juridisch advies inwinnen want je mag niet stelen van je dochter. En ik zal dit allemaal doorsturen, is het nog steeds dezelfde ? Voordat je hem ook belazerd    Dan wil ik een excuus en  schadevergoeding van jullie voor zijn aanval met gebroken glas actie en zijn orgasme mails. Het ontkennen hiervan, het opzetten van de kinderen tegen mij door te zeggen ik gek, net als tegen iedereen in mijn omgeving. Dat is smaad en laster waardoor ik op eerste harthulp terecht kom oa. Als ik geen reactie krijg dan is het afgelopen en uit.    Jullie kunnen dit  goedschiks of kwaadschiks via Eric Vet etc regelen, de keus is aan jullie. Die mails van Henk zijn in mijn inbox terecht gekomen zodat juridisch van mij zijn geworden, En die mag ik verspreiden, dus doe je best bij politie maar je zal niet verder komen. De waarheid op ark schrijven dat ik niet blij ben met bijstand en dat jullie moordenaars zijn is niet chique maar volledig te begrijpen gezien jullie gedrag met glas, En het leed dat je me hebt aangedaan. En totaal geen geld zodat ik naar voedselbank moet.    Zou je vast een voorschot kunnen overmaken zodat ik met kinderen nog iets leuks kan doen. Nadat jullie de grote vakantie verpest hebben toch nog Barcelona kan doen.  En mijn laptop is kapot en kan niet werken met laptop die er voortdurend mee uitscheidt.    Ik ben reuzeblij om afscheid te nemen van Henks auto, want daardoor denk ik wellicht de hele dag aan hem en die aanval met glas, zoals gezegd wil ik heel graag excuus en schadevergoeding ontvangen. Jullie kennen het rekening nr,  Marije     Op 1 augustus 2017 om 22:03 schreef Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>:   ———- Doorgestuurd bericht ———- Van: <marijevanappeldoorn@gmail.com> Datum: 12 mei 2016 om 11:58 Onderwerp: Re: Overwaarde 40.000 Aan: Henk Van Appeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com>   Ik weet dat zeker. Jij ook. Fake nu geen geheugenverlies. 50 ooo cash   Verstuurd vanaf mijn iPhone   Op 12 mei 2016 om 10:21 heeft Henk Van Appeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven: Overigens ben jij degene die dacht dat er veel cash betaald is ik weet daar niets meer van.   Verstuurd vanaf mijn iPad   Op 12 mei 2016 om 10:10 heeft marijevanappeldoorn@gmail.com het volgende geschreven: Pap het gaat om cash gedeelte. Contant wat onder tafel is gegaann   Verstuurd vanaf mijn iPhone   Op 12 mei 2016 om 09:52 heeft Henk Van Apeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven: Van de rekening waar dit geld op is gestort heb jij de afschriften dus kijk het zelf na .   Verstuurd vanaf mijn iPhone   Op 12 mei 2016 om 08:10 heeft marijevanappeldoorn@gmail.com het volgende geschreven: Nee natuurlijk niet. Je zouuitzoeken wat ermee gebeurt is en hoeveel het was. Je kon nog wel herinneren dat er cash deel was gegeven maar je weet niet hoeveel en waar het is. Net als die 40 die op mijn rekening was gestoord tamelijk grote rekenfout. Ik bel marriet.    Verstuurd vanaf mijn iPhone   Op 11 mei 2016 om 16:20 heeft Henk Van Appeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven: Ik heb geen cash overwaarde   Verstuurd vanaf mijn iPad   Op 11 mei 2016 om 16:18 heeft marijevanappeldoorn@gmail.com het volgende geschreven: Pap wanneer geef je nu eens antwoord op de vraag. Wat is er gebeurt met cash gedeelte van overwaarde van 50 ooo   Verstuurd vanaf mijn iPhone   Op 11 mei 2016 om 15:08 heeft Henk Van Appeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven: Die 40000 zij al vele malen op en als je dat nu maar eens wilde inzien . Ik had toegezegd € 300 per maand over te maken deed nu al € 550 en nu weer € 500 maakt 1050. Dat bij wat ik maandelijks betaal voor jou 1000 zonder de huurinkomsten maakt ruim € 2000. Dit kan ik mij van mijn pensioen niet permiteren en doe dat dan ook niet langer. Niet uit de niet bestaande € 40000 maar om toch iets te doen maak ik €250 over en dat is het dan voor de maand mei. Ik stop nu de correspondentie.   Verstuurd vanaf mijn iPad   Op 11 mei 2016 om 14:26 heeft marijevanappeldoorn@gmail.com het volgende geschreven: Pap. Jij hebt veel dingen betaald nu blijkt van mijn eigen geld. Kan je ajb 500 overmaken. Als je mijn geld beheert doe dan niet alsof het je eigen portemonnaie betreft.   Verstuurd vanaf mijn iPhone   Op 11 mei 2016 om 13:55 heeft Henk van Appeldoorn <henkvanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven: Ik stop nu ,ik heb zo veel geld aan jou gegeven dat ik dat eerst verder uitzoek    Op woensdag 11 mei 2016 heeft <marijevanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven: Jij steelt van je eigen dochter, dreigt met huis uitzetten, weigert op ziek te gaan naar cash gedeelte? Ik vraag je   Al 5 jaar hoe het zit. Nooit heb je antwoord gegeven. Dat begrijp ik nu. Maar als ik er dan achter kom hoe t zit dan kan je t op zijn minst tot op bot toe uitzoeken ipv waanverhalen over dorpsstraat die echt iedereen kan nadenken. Waarom mag ik mijn eigen geld niet terug? En kom je met zoveel leugens aanzetten om maar niet te betalen. Je hebt meer dan genoeg. Het is mijn geod. Ik wil het terug voordat het weer in je hoofd kwijtraakt en voordat je de kosten van aangifte van mij ingeboorteregister ook gaat af trekken. Waarom ben je zo ? Ik heb kanker en zit in bijstand wat is je lolletje? Ik begrijp het niet. Altijd dezelfde ruzie over overwaarde.   Verstuurd vanaf mijn iPhone   > Op 11 mei 2016 om 13:13 heeft marijevanappeldoorn@gmail.comhet volgende geschreven: >  > Pap wanneer stop je je waanzin verhalen en vertel je waar de is gebleven. > Zoals gezegd ben ik in 2006 gescheiden. In 2007 officieel. In de zomer van dat jaar rentmeesterslaan verkocht met overwaarde genoeg voor verbouwing 75 ooo euro. De eerste 2 jaar werkte ik bij cash en betaalde zelf htpo. Toen dat failliet ging in 2009 kreeg ik eerst nog half jaar salaris mee. In april 2010 heb je rembrandtweg gekocht. De overwaarde dorpstrrat van 95 ooo in je eigen zak gestoken. Toen beloofd dat ik schuldenvrij zou geraken. Geen enkele schuld heb je afgelast. Sterker nog het heeft me superveel geld gekost. Waarom lieg je over dorpsstraat? Wat is er gebeurt met cash gedeelte van overwaarde. Bel anders marriet wieske zij weten het vast. Cash was 50 ooo > Jij verzint nu allemaal redenen om mjn eigen geld niet te hoeven terug geven maar dat gaat gebeuren. Plus 8 procent tendement plus kosten schulden min terechte kosten. Ik weet ondertussen dat je het heerljjk vind dqt ik geen geld heb. Zou je robkosten ajb kunnen betalen >  > Verstuurd vanaf mijn iPhon
%d bloggers liken dit: