Appelcom was aanwezig bij het NVM Business congres. Naast de revolutionaire ontwikkeling van toekomstige data die binnenkort op een luciferdoosje past, alle data van de wereld, was er een presentatie net zo bizar over de ontwikkeling van de Hololens  en holodeck. In de presentatie van de heer Ron Augustus ging het braaf over bedrijfsmakelaars die virtueel een klant door een nieuw kantoor konden loodsen. Maar een gruwelijk idee als deze technologie  word misbruikt door criminelen. En aangezien Microsoft de security niet op orde heeft gehad 25 jaar lang en wellicht nog steeds door de lek op Intel maakt deze ontwikkeling  zorgelijk. De heer Augustus sprak erover dat je via een hologram kon deelnemen aan een vergadering in China vanuit Nederland.  De nieuwe vorm van Zoomen, ….

https://myalbum.com/album/5amwjGGmtn78


RON AUGUSTUS,

DIRECTOR CUSTOMER SERVICE UNIT VAN MICROSOFT

‘De HoloLens en het gebruik van augmented reality bij taxaties en bezichtigingen zijn spannende innovaties. Hiermee kan een projectontwikkelaar of makelaar potentiële kopers en gebruikers door een volledig ingericht gebouw laten ‘lopen’. Met ons HoloDeck, dat beschikbaar is in ons eigen kantoor IOT Schiphol, kan je een stap verder. Met schermen naast, onder en boven je waan je je in een nog te realiseren gebouw. Dat wordt een onmisbare tool voor architecten, bouwers en ontwikkelaars. In onze opvolger van Skype, genaamd Microsoft Teams, zijn videocalls en -conferences volledig geïntegreerd met alle vertaaltechnologie. Als een vastgoedprofessional een powerpoint-presentatie geeft aan buitenlandse klanten of collega’s verschijnt in real time de vertaling in elke denkbare taal. Straks ook als hologram: dan kan je overal ter wereld zichtbaar zijn en presentaties houden. De meest revolutionaire techniek is quantum computing (QC). Eén zo’n computer is in staat om alle mondiaal beschikbare data op 1 kubieke meter op te slaan. Als QC eenmaal is uitgerold, wellicht al over vijf jaar, dan zijn in een klap alle datacentra in deze wereld overbodig.’

nl

Zoekresultaten

WebresultatenMicrosoft HoloLens | Mixed Reality Technology for Business

www.microsoft.com › en-us › holol…

  1.  

Vertaal deze pagina

Introducing HoloLens 2, an untethered mixed reality headset that’s designed to help you solve real business problems today using intelligent apps and …

Video’s

VOORBEELD

19:56

Microsoft HoloLens Fragments play thru : Memory 1 thru …

YouTube · THEGAMEVEDA

1 aug. 2016

7:24

To build a holodeck: an exclusive look at Microsoft’s Edison lab

YouTube · The Verge

VOORBEELD

22:36

Microsoft HoloLens Fragments play thru : Memory 9 thru …

YouTube · THEGAMEVEDA

2 aug. 2016

Alles bekijken

WebresultatenMicrosoft Builds a Holodeck | TV Technology

www.tvtechnology.com › news › m…

  1.  

Vertaal deze pagina

29 mrt. 2016 — Microsoft Builds a Holodeck … When combined with mixed reality displays such as HoloLens, this technology allows users to see and interact …Move over HoloDeck, HoloLens is here | Techno gadgets …

www.pinterest.com › pin

  1.  

Vertaal deze pagina

Microsoft has posted a bunch of tutorial videos for developers who might be interested in making apps for the Microsoft HoloLens augmented reality headset.How mixed reality is bringing Star Trek’s holodeck to a …

financialpost.com › smart-shift › ho…

· Vertaal deze pagina

Led by Microsoft’s HoloLens, this nascent technology is already transforming big business, and Canadian …

8 aug. 2016Make It So: Microsoft makes the Holodeck a reality

www.redsharknews.com › item › 33…

  1.  

Vertaal deze pagina

8 apr. 2016 — As HoloLens development edition kits finally begins to ship, Microsoft offers a glimpse of our augmented reality future with the unveiling of its …All Hands on the Microsoft Holodeck: A Look at Some of the …

www.seobythesea.com › Gadgets

  1.  

Vertaal deze pagina

27 jan. 2015 — There are a number of patents related to Microsoft’s Hololens glasses that hint at some potential capabilities of the glasses.HoloLens: Microsoft’s Audacious Plan to Make Anywhere a …

gizmodo.com › microsofts-wants-to…

  1.  

Vertaal deze pagina

21 jan. 2015 — VR? Meh. Microsoft is going the holodeck route with something called HoloLens. These are holographic glasses and they’ll be coming out …Microsoft patents Holodeck-style projection room (video …

mspoweruser.com › microsoft-paten…

  1.  
  2.  

Vertaal deze pagina

26 dec. 2016 — The HoloLens field of view issue has been preoccupying Microsoft for some time, and they have been exploring a number of solutions, which …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: