In deze brief wil ik u verzoeken mij te helpen de problemen met mijn ex man op te lossen. De eerste keer dat hij heeft geprobeerd  me echt te vermoorden was vlak na de scheiding, door het deurluikje van het raam. De buurvrouw heeft toen 112 gebeld. Joris kwam er af met scheidingsperikelen. De laaste keer is misschien wel vandaag omdat hij denk ik mijn mail kan lezen en vandaag terug komt uit een portugal waar hij is met Erik de Vlieger. Mijn kinderen wonen bij deze man. 

Ik heb orginele maitjes hiervan , moet alleen nog ICloud induiken om alles uit tel te halen als dat daar nog zit. Kinderen zitten bij mij in cloud denk ik.  Omdat tel stuk was nieuwe gekregen 

Maar aangezien dit nogal haast heeft en ik peu nerveux ben misschien voldoende om trend te laten zien. Ik weet niet of al mijn vermoedens juist zijn, hoop het niet.  Dus sommige zijn vermoedens, die van apotheek en Willem Elzenga zijn makkelijk te achterhalen. Die willem is of zelf helemaal gek of Joris zit erachter want die dingen weet verder niemand.  Willem vraagt ook vaak naar Joris in mails blijkbaar. Oh ben zo naief.

Als joris kan meekijken dan weet hij ook dat ik drie jaar geleden een date had met collega. S nachts voor date ben ik toen 4x knock out gegaan, en had gevoel dat ik met honkbalknuppel werd neergeslagen.  Dat heb ik ook tegen artsen gezegd. Ben toen binnenste buiten gekeerd omdat ik niemand had gezien dacht hartproblemen of iets. Kan ook heel goed, dat hoop ik maar. 

Maar was bewusteloos dus kon ook  niet echt iemand zien. Mijn kinderen lagen toen te slapen dus die hebben dat niet meegemaakt gelukkig maar ook niet opgelet. 

Door deze val was ik niet meer mezelf. En was taalgevoel plus interesses kwijt. 

Het enige wat hij niet kan hebben gedaan is kanker krijgen en zelfs daar kan hij uitslagen hebben verandert, maar had wel bult dus dat zal wel niet.  Zo ver ga ik met mijn wantrouwen. 

In de dorpsstraat 2 x aangifte gedaan vanwege de man met vraagteken. Dat is ook wat veel van goede, een draaideur crimineel.  Was ook 1 uur voordat ik spannende date had met Jeroen Wassink Dat is ook wel heel veel toeval

En nu de gast van 500

April 2008 

Mutatie bij de Politie wegens geweld van Joris ivm toestemming van de paspoorten. Nadat hij mij in elkaar geslagen heeft (in het bijzijn van de kinderen)  belt hij de volgende dag naar school (en jeugdzorg) om te vertellen dat ik zo in de war ben. 

Brief aan Joris

Apotheek

Vind dat niet zo netjes Joris, een beetje jokken over apotheek, niet in laatste plaats omdat je zegt dat je niet hebt gepraat en de apotheek, best heel betrouwbaar, en ik daar heel anders over denken.

Het lijkt enigszins op misbruik en omdat je zo zwijgt en ontkend denk ik al snel aan iets wat niet mag,

Stomme toeval was dat allergieën etc eruit waren en ik verkeerde baxter kreeg, Als ik je vraag wat er mee is antwoorde je “het zal nog slechter met je aflopen dan nu”. 

AVL

Dan AVL, je hebt me daarnaar toe gestuurd dus je kon lekker rommelen in mijn dossier, stom toeval maar verkeerde maat prothese besteld, dat soort dingen ga ik denken omdat je totaal onbetrouwbaar bent door apotheek verhaal. 

VU

Dan kwam ik vorige week achter zijn vooralsnog misschien uit vu dossier al mijn nogal beeldige röntgen foto’s van breuken verdwenen, daar zal je wel niets mee te maken hebben maar door bovenstaande toch best vreemd, er is maar een iemand die zijn eigen gemaakte breuken permanent wil weg archiveren. Heb dossier maar opgevraagd en dan zal blijken……

Vreemde snuiters

Dan ook zo verbazing wekkend joh, heb afgelopen jaren 3 x kleine gastjes op bezoek gehad van zelfde mini  kaliber die zo geen indruk op me maken, elke keer met zelfde verhaal. Begin echt te twijfelen aan toeval, weet jij misschien hier iets van af heel per ongeluk? Of je vriendje Erik heel per ongeluk? Stomtoevallig heb ik foto’s gemaakt die werden herkend en een gastje uit 500 top crimineeltjes. Dat zijn jullie vriendjes, dealers of iets?

En weet je wat ook heel vreemd is? Had een date elke keer voordat ze op bezoek kwamen. Dat is  veel toeval, Nou jok ik, een keer op vroege ochtend voor date had ik gevoel of ik neergeslagen was met honkbalknuppel waardoor ik 4 x flauw viel, en door hersenschudding nooit gedacht dat misschien honkbal knuppel echt was. Alle ziekenhuis disciplines afgelopen, niets gevonden, wel groot gat en bult in mijn hoofd, kan prima iemand gedaan hebben. assistent, jij of duo?

Het sturen van sms s op het moment op de minuut af, dat ik uit ziekenhuis, na borstamputatie, kom met “ik betaal alimentatie niet”, maakt dat ik weet dat jij mijn berichten of leest of camera’s hebt opgehangen of je zwaar verdiept in ziekenhuis dossier of allemaal. Je kan dat niet weten. Onmogelijk. Je kan niet precies weten wanneer ik thuis ben, griezelug. Het daadwerkelijk uitvoeren van deze sms maakte de tijd met kanker zo ingewikkeld veel moeilijker. Zonder geld op zo n moment, zonder reden, gewoon uit pesterij om mij te terroriseren, Ook je alischuld is gigantisch. De deurwaarders die je op mijn dak stuurt door niets voor de kinderen te betalen, geen contributies etc maakt dat er waarschijnlijk meer geld uit gaat dan er binnen komt. 

En het expres laten staan van de kinderen op zulke momenten zie ik als extreme terreur. Je hebt van jeugdzorg waarschuwing na waarschuwing hiervoor gekregen. En toch doen om kinderen en mij te pesten.

Willem

Dan ken je Willem nog wel van Heineken. Deze Willem weet precies wanneer ik in ziekenhuis ben en stuurt dan de meest bizarre berichten, moet Chandon voordat ik onder mammografie ga liggen. Een huwelijksaanzoek een dag later of iets. Hij heeft een retoriek die ik ergens van ken, je bent gek, je moet hulp. Deze manier van communiceren met heaven teksten komen me zo bekend voor, dansen op graf retoriek en spring.  Gelukkig voor deze Willem weet ik precies hoe zijn fam situatie in elkaar zit. Willem heeft geen zussen en geen broers, wel praat hij over Sebas en Esther en heel veel over jou, best vreemd. Op facebook staat dat zijn identiteit gestolen is. Of willem is gek, of jij of beide, dat kan ook nog.

Berichten

Dit alles gecombineerd met je gezellig dansen op je graf berichten, champagne vloeit rijkelijk wanneer je dood bent, hoop dat je sterft aan de borstkanker, dood moet je, wanneer springen, sterf teef, en je reputatie bij 112 dat je mij wil vermoorden plus hele voorgeschiedenis van schoppen en slaan, lekker hard wanneer ik zwanger ben, maken mij enigszins verontrust.

Dan zijn mijn telefoons elke stuk, heel bijzonder, sms berichten zijn daardoor kwijt, 

Omgeving

De ” ziet ze vliegen”omgeving waarin je leeft met Erik en Alda ook niet meteen de beste omgeving. Het feit dat je je zakken niet wil leeg halen als kinderen je betrappen met coke kopen zie ik maar als teken van slechte wil. Heb je miljoen x aangeboden om je te helpen. Zelfs dat je alischuld daarvoor mag gebruiken als je er maar af blijft. 

Stop ermee het haalt de duivel in je boven. En deurwaarder vond je belastingschuld die voor gaat op ali schuld imposant, 400 000 euro, wats gebeurt man?

Hopelijk is het een slimme advocatentruc maar geloof niet.

Psychisch dreigen en altijd liegen

Bijna wekelijks berichtje dat ik me moet laten opnemen, ook psychiater verkeerde info vertellen. Jij bent arts en zegt tegen iedereen dat ik gek ben. Zelfs tegen school nadat je mijn hand gebroken hebt. Dat is verboden. Je mag als arts niet dit soort uitspraken doen, zeker niet wanneer je niet weet wat ik heb, tenminste dat weet je natuurlijk wel door meegluren waarschijnlijk. 

München by Proxy, Laat je opnemen, je bent gek. Dit soort mails gaan naar jeugdzorg met alle gevolgen van dien.

Heb jeugdzorg gebid en gesmeekt om toezicht te blijven houden, zeker vanwege ziekte,  maar niets van dat alles. Elke mail die ik aan hen stuur met de waarheid doen ze waarschijnlijk af als die gekke mevrouw. Jij hebt mijn functioneren hierdoor ernstig geschaad. En ook de kinderen heb je gevoed met deze gedachtes. 

Jeugdzorg heeft alle berichten met zorgmeldingen blijkbaar afgedaan als gekte. Je laat de kinderen altijd alleen en ze betrappen je met coke en je weigert zakken leeg te halen.  

Heb 12 jaar gevochten dat de kinderen je überhaupt zagen. En door mijn beperktere vooruitzichten en veel ziek zijn, was ik dolblij dat dat eindelijk was gelukt hoe fout ook, zonder onderzoek weg halen, jouw op je woord geloven, zonder onderzoek weer opheffen. 

Jouw Holleeder omgeving zonder enig toezich, net als afgelopen weekend, weer alleen, lijkt me niet optimaal.

Susan en Mark

Als je het al zo voorzien hebt op mij terwijl ik niet vreemd ben gegaan hoe zit dat dan met Suus en Mark?

Patienten

Denk je er wel eens over na hoe veel gevaar je patiënten lopen door je coke verslaving?

En je kan nu wel denken stomme kutteef ik, of de holleeder assistent, kom je nog eens een keer lekker doodknuppelen, dan weet echt iedereen in mijn omgeving dat, inclusief de politie. En reuze lullig voor Sam en Eem ook. Heb je altijd hand boven hoofd gehouden omdat je vader bent van Sam en Eem. Je bent zo extreem veel alle grenzen te boven gegaan door bovenstaande dat ik me handen terug trek. Je laat de kinderen voortdurend alleen nachtenlang en ik heb een discussie met ze gehad. Ze zitten op het gymnasium en ze hebben niet eens meer in de gaten dat Erik, vroeger beste vriend van Holleeder, nu beste vriend van Joris, geen goede kameraad is voor je. 

In alle voorzienigheid gaat deze mail ook naar mijn vader, mevrouw Aalmoes en de politie. Mocht er iets vreemds gebeuren in mijn of suus haar omgeving dan weet iedereen waar ze het zoeken moet. 

Arondissementsparket  Amsterdam 

T.a.v. Mevrouw Mr. Stahlie 

Postbus 84500 

1080 BN 

Amsterdam 

Marije C.C. van Appeldoorn 

Rembrandtweg 353 

1181 GL Amstelveen 

Betreft; mogelijk valsheid in geschrifte 

Parket nr 852850-09 

Proces vb 20090784781 

     Amstelveen, 6 mei 

Weledergestrenge Meester Stahlie, 

In bovenstaande zaak bent u tot een uitspraak tot ontslag van rechstvervolging gekomen, mogelijk op basis van een brief die zogenaamd uit mijn naam is verstuurd.  

Het betreft de brief in de bijlage hieronder. Tot mijn grote onsteltenis las ik deze brief die mijn exman mogelijk heeft opgevoerd waarbij ik de aangifte ontken en mij beroep op emotionele instabiliteit. Ik heb nooit zo’n dergelijke brief geschreven. Sterker nog, alles wat is de aangifte staat is waar. Ik heb blijvend letsel aan mijn destijds door mijn exman gebroken rechterhand overgehouden.  

Het zou niet voor het eerst zijn dat mijn exman mijn handtekening vervalst. Vandaar dat ik nu ook de mogelijkheid niet uitsluit.  

Aangezien ik onlangs verhuisd ben was ik enige tijd niet op internet aangesloten. De bewuste brief is precies op de verhuisdatum vestuurd, nadat ik had aangekondigd voorlopig niet online te zijn en alleen te bereiken was via mijn mobiele telefoon. Op 22 april heb ik een mail verstuurd naar mijn exman met “Doe je best” als reactie. 

 Ik heb het met mijn advocaat opgenomen en hij zei dat ik contact op moest nemen met justitie. Ik heb nooit toestemming gegeven voor deze bewuste brief, laat staan mijn handtekening onder deze leugens gezet.  

Ik benadruk dat ik niet zeker weet of hij de brief heeft opgevoerd als bewijs. Zou u mij daarover kunnen informeren? Indien dit wel het geval is zal ik aangifte doen van valsheid in geschrifte.  

Email, verstuurd op 31-3 

Hoi Marije, 

Als bijlage de brief waarmee je mij kan redden. Het zal best een beetje slikken zijn maar ik hoop dat je dit wilt doen. Morgen is de rechtzaak om 11 uur.  

Groeten joris 

Inhoud attachment: brief 

M.C.C. van Appeldoorn 

Dorpstraat 24a 

Amstelveen 

      Amstelveen, 30-3-2010 

Edelachtbare, 

Naar aanleiding van een verzoek van mijn ex-man, Joris Scheepers schrijf ik deze brief waarin ik u vraag af te zien van vervolging. 

Bij nader inzien zijn de feiten zoals vermeld in de aangifte gekleurd door emoties. 

Ik verklaar hierbij dat er geen sprake is geweest van mishandeling, dan wel lichamelijk letsel. 

De ondelinge verhoudingen zijn inmiddels verbeterd en ook de omgangsregeling verloopt naar wens. 

Met vriendelijke groet, 

Marije van Appeldoorn 

Email Joris 31-3, iets later 

>> Hoi marije, > Voordat je denkt dat ik er hiermee wel makkelijk vanaf kom nog even   dit. Het om klaagt mij aan, jij kan je verklaring niet meer intrekken   dus de vervolging gaat gewoon door. Jouw brief zal slechts enige   verzachting kunnen geven. Ik hoop dus dat je hiertoe bereid bent. Groeten joris 

Reactie van Joris op  

Doe je best! Verstuurd vanaf mijn iPhone Op 22-apr-2010 om 11:25 heeft mcc appeldoorn <mvappeldoorn@tele2.nl>   het volgende geschreven:\ > Joris, > Zoals ik heb aangegeven het ik geen internet gehad, deze brief, die   > niet geattached is kan ik niet lezen nog heb ik daar ooit mijn   > toestemming voor gegeven. Ik denk dat je mijn handtekening voor het   > gemak eronder hebt gezet en zal dit met mr Laus opnemen. 

Reactie Joris op 22-4 

Reactie van Joris op  

Doe je best! Verstuurd vanaf mijn iPhone 

Kanker

nadat 2 jaar borstkanker werd geconstateerd kwam hij wel opeens meteen langs. Dat ging een week goed waarna opeens de helft alimentatie werd betaald. Hij heeft de kinderen 2 dagen meegenomen naar Parijs (de eerste vakantie in 6 jaar, terwijl hij elke vakantie beloofde iets te doen) dus het leek fantastisch.  

Hij was mijn verwijzende arts en had AVL geregeld. Dat leek heel mooi maar nadat verkeerde maat prothese was besteld, 4 maten kleiner vanwege een bestelfout uit het ziekenhuis dacht ik daar anders over. Dit kan een gewone fout zijn van de plastisch chirurgen maar kan ook anders zijn.

een sms toen ik 1 sec thuis was uit zhuis

Naast de zorg om kanker moest ik wel opeens ook met de helft minder leven. De alimentatieschuld bedraagt ondertussen ruim 15000 euro.  Sinds ik ontslagen ben uit ziekenhuis betaalde hij niets meer. Ondertussen heb ik bijstand aangevraagd. de alimentatie achterstand is enorm, de deurwaarder kon niets vanwege gigantische belastingschuld, of slimme truc of echt

Joris beloofde, toen bleek dat ik niet tegen de chemo kon en werkelijk doodziek was, dat hij voor de kinderen tijdens chemo ging zorgen. De eerste keer dat hij ze niet kwam ophalen was ik zo doodziek. Toen is er vanuit jeugdzorg een juridisch document opgesteld waarbij hij gewaarschuwd werd om dat niet nog een keer te doen. Tot mijn grote frustratie en die van de kinderen was het de volgende weer precies hetzelfde.  

De allerergste keer was toen ik net geopereerd was en een dag thuis. Ik ontving toen een mailtje ik betaal helemaal geen alimentatie meer. En ook was hij onvindbaar terwijl er was afgesproken met mijn vader en zusje dat Joris voor de kinderen zou zorgen, ze hebben dat diverse keren gevraagd. En hij had het ook de kinderen beloofd. Hij bleek spoorloos. De kinderen waren er ziek van net als ik. Het was hier een grote heksenketel, sam smeet met tv’s, ik was doodziek en eem radeloos.  

We zaten zonder hulp, zonder geld, helemaal gek van verdriet en ellende. 

,psychische terreur

spring van dak, dansen op je graf, je moet dood, hoop dat je sterft aan borstkanker 

an: marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: 24 december 2015 13:27:07 CET
Aan: Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>
Onderwerp: Antw.: Kerstvreugde

Ik hoop echt dat je snel overlijdt aan je borstkanker. 

Ziek ziek wijf. 

Verstuurd vanaf mijn iPhone


Op 24 dec. 2015 om 13:24 heeft Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com> het volgende geschreven:

Marije, 

Waarom ben je niet bereid hulp te accepteren. 

Het zou je zoveel rust kunnen brengen als je een tijdje psychische hulp accepteert. Een opname is vrijwillig en je kan er weg wanneer je het wilt. Het zal jou en het contact met Sam en Emilie ten goede komen. 

Het kan alleen maar beter worden want op deze manier is het voor jou helemaal niet goed. 

Het kan echt alleen maar meer rust geven. 

Joris

Zulke mails krijg ik elke week ongeveer en hij zegt dit ook tegen kinderen

an: marijevanappeldoorn@gmail.com <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Verzonden: maandag 11 juli 2016 18:59
Aan: Marije Van appeldoorn; marijesva@hotmail.com
Onderwerp: Fwd: KerstvreugdeVerstuurd vanaf mijn iPhone


Begin doorgestuurd bericht:

Van: marijevanappeldoorn@gmail.com
Datum: 24 december 2015 13:26:34 CET
Aan: Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>
Onderwerp: Antw.: Kerstvreugde

Gaat het wel goed daar? Wat een hypocriete kut Whatsapp aan de kinderen. 

Lachwekkend domme teef jij. Wanneer ga je Joost Zwagerman nou achterna? Daar ben je ook te laf voor. Wel dreigen maar niet doen. Lafaard 


Verstuurd vanaf mijn iPhone

C:\Users\Gast\Documents\marije pers\dansen graf.jpg

– kinderen hebben hem betrapt op coke kopen, de politie die toen kwam heeft gevraagd om zijn zakken te legen, dit weigerde hij,…

id fraude met Willem Elzinga

Op het moment dat ik de uitslag kreeg van kanker is iemand blijkbaar weer begonnen me te stalken. uit de naam van Willem Elsinga, een collega van Joris en mij bij Heineken, eerst champagene van Moet Chandon uit mijn hoofd, dan een huwelijksaanzoek heel vreemd, de nieuwste keukens. Ik dacht arme Willem heeft hulp nodig, was te bijzar.  Heb rond gevraagd aan zijn vrienden of het wel goed met hem ging, bleek prima te gaan. Willem heeft op facebook gezet dat er id fraude was gepleegd. De hele tijd gingen berichten door, dan weer via ander adres , zal dat meesturen. Hij vraagt de hele tijd naar Joris en Sebas, ik heb ook met hem geapped.  bij vlagen de afgelopen weet niet hoeveel jaren.

http://film.sketchesfromheaven.nl/tsw/blog/?p=1089

Sketches from Heaven Nieuwsbrief

nieuwsbrief.sketchesfromheaven.nl

I found this and thought you might be interested. -Willem Lodewijk

 • Jan 25Marije van Appeldoorn sent the following message at 7:25 PM
  • Ok je bent er weer, gaat alles goed??

7:25 PM

 • Jan 26Marije van Appeldoorn sent the following message at 6:08 PM
  • Ben blij dat het goed met je gaat maar mijn hoofd staat daar helemaal niet naar eventjes

6:08 PM

 • Jan 27Marije van Appeldoorn sent the following messages at 8:19 AM
  • Ben bezig met hartrevalidatie
  • Voordat je verdween voor miljoenste x op soc media verteld dat ik stent heb gekregen in mransslagaderen. Ipv succes te wensen ben je weer weg. Ik heb daar geen behoefte meer aan.
  • En dan vrolijk om hulp vragen en gebruiken vanwege vader. Ook niet
  • Dag Willem

8:19 

 • Marije, mijn ambitie is om Gaumont te reorganiseren en binnen 5 jaar naar de Nasdaq te brengen. Het bedrijf gaat alles film doen in de meest brede en moderne zin van het woord. Er staat een financieringsaanvraag uit voor onderzoek (10mln) en twee projecten (200mln). De aanloopkosten twv 1,1 mln worden gefinancierd door Mees Pierson. Mocht je er niet direct iets mee kunnen wellicht dan doorsturen naar Sebas, ik weet zeker dat het iets voor hem is. Mijn cinema v2.0 strategie valt hier overigens ook onder. Groeten aan Lola, Willem https://en.wikipedia.org/wiki/Gaumont_Film_Company

10:13 AM

Marije van Appeldoorn sent the following message at 10:18 AM

 • Willem hoi, hoe gaat het. Ik denk dat dit bericht niet voor mij bedoeld is. Wel erg leuk voor je. Hoop dat het goed gaat met je! Groeten, marije

10:18 AM

LinkedIn Member sent the following message at 11:03 AM

 •  

ok. ik heb een goed geheugen. als jij vind dat ik het niet goed gedaan heb, dan moet je me daarmee confronteren. dat is alles.

11:03 AM

Marije van Appeldoorn sent the following messages at 4:32 PM

 • Je hebt helemaal niets verkeerds gedaan. Natuurlijk niet. Eerder tegenovergesteld.
 • Wat betreft sebas. Die zie ik nooit meer, joris ook niet geloof ik. Dus als je hem wil benaderen Kan je dat beter via andere weg doen. Lola bedoel je vast lolo, die is aan permanentketen op ibiza. Spreek ik ook niet zo vaak meer.

4:32 PM

Marije van Appeldoorn sent the following message at 7:02 PM

 • Jij komt alleen eens jn de zoveel tijd met berichten die ik niet kan volgen. Heb je toen verteld. Ben door chemo en operatie enorm verandert. Heb krullen en nepborst. De andere hangt op half zeven. Ik ben zeker niet gods gift to men. Ben bovendien door alles soms goede humeur verloren en tot overmaat van ramp moet ik hormoonpillen slikken waar ik van ga gillen en opvliegers heb hele dag door. Zo ben je weer op de hoogte van reilen en zeilen. Hoop dat het met jou beter gast maar kan je echt niet volgen. Heb zelfs aan harmjan volkers gevraagd of het wrl hoed met je ging, maar die eist t ook niet
 • 1/11/2016LinkedIn Member sent the following message at 3:01 PM

  dat wist ik al marije.

  • 3:01 PM
  • Marije van Appeldoorn sent the following messages at 3:35 PM
   • Ik weet dat je het weet maar vormt blijkbaar geen aanleiding Om geen vage teksten te sturen. Laat me gewoon lekker met rust . En als iets wilde van rtv amstelveen daar werk ik niet meer.
   • Nou dat was reuze evel ig van mij. Sorry

  3:35 PM

  Marije van Appeldoorn sent the following message at 5:59 PM

  • Heb je eigenlijk whatssapp . Zie dat je dat nr voor het laatst in feb 2015, lang leve privacy, gezien bent dus dat nr klopt niet denk ik.

  5:59 PM

  • 1/12/2016LinkedIn Member sent the following message at 11:02 AM

   Ik heb Audrey Keukens gevonden op LinkedIn en dacht dat je misschien geïnteresseerd bent. Ik kan u voorstellen via mijn netwerk. https://nl.linkedin.com/in/audrey-keukens-1a4a933/nl

   • 11:02 AM
   • Marije van Appeldoorn sent the following message at 11:25 AM
    • ?????? Haha. Kan je weer niet volgen

   11:25 AM

   Marije van Appeldoorn sent the following messages at 1:21 PM

   • Wat is er???
   • Beau al jaren niet gesproken
   • Gaat het wel goed met je?
   • Wat is je tel? Kunnen we appen
   • Sinds wanneer heb je harvard gedaan en vu?
   • Ben je ok???
   • Misschien stoned????

   1:21 PM

   Marije van Appeldoorn sent the following message at 9:20 PM

   • Stop gewoon

   9:20 PM

   • 1/13/2016Marije van Appeldoorn sent the following message at 11:01 AM
    • Crisis of whatsapp? Of whatsappcrisis?

   11:01 AM

   • 1/14/2016Marije van Appeldoorn sent the following messages at 11:29 AM
    • Joris probeer ik goede van in te zien voor kinderen maar is slecht mens. Sinds ik ziek ben is hij extreem lastig. Hij stuurt mailtjes met hoop dat kanker terug is en waarom ik niet van dak afspring. De laatste was naar mijn vader en ging over dansen op mijn graf. Sinds dien ben ik om. Sebas en esther sinds scheiding niet gezien. Sebas is een volger meestal v foute mensen trek je niets van aan. Niemand heeft ooit beweert dat je achterlijk was eerder tegenovergestelde no worries daarover. Rechten en kunstmatige intelligentie????? Superknap joh, echt en film dan???? Je kan me onmogelijk loven. Je zou me niet eens herkennen als ik in ah tegen je aanliep. Ben nog wel steeds 185 maar dat is het zo n beetje. Je hebt me jaren niet gezien. Ben een rimpelig oud heksje. Echt neem dat maar van me aan.
    • Gefeliciteerd!

   11:29 AM

   Marije van Appeldoorn sent the following message at 1:40 PM

   • Dat laatste is met nw baan?

   1:40 PM

   Marije van Appeldoorn sent the following message at 9:19 PM

   • Heb je geen nw baan w?

   9:19 PM

   • 1/16/2016Marije van Appeldoorn sent the following messages at 11:45 PM
    • Pleuroppos
    • Stop met grootheidswaanzin ajb
    • Loveyounot
    • Laat me met rust ajb

   11:45 PM

   • 1/17/2016Marije van Appeldoorn sent the following message at 12:07 AM
    • Echt klaar met die acacadabra van je en ga er ook niet meer op in

   12:07 AM

   Marije van Appeldoorn sent the following message at 10:21 AM

   • Doe ik na deze

   10:21 AM

   Marije van Appeldoorn sent the following message at 11:19 PM

   • Ik meen het niet zo narrig maar kan slecht tegen deze non conversaties. Als je hulp nodig hebt bel of app vooral 0648130162, en laat deze linkedline die gaat via tele2 naar gmail achterwege
    • Ok je bent er weer, gaat alles goed??

   7:25 PM

   • Jan 26Marije van Appeldoorn sent the following message at 6:08 PM
    • Ben blij dat het goed met je gaat maar mijn hoofd staat daar helemaal niet naar eventjes

   6:08 PM

   • Jan 27Marije van Appeldoorn sent the following messages at 8:19 AM
    • Ben bezig met hartrevalidatie
    • Voordat je verdween voor miljoenste x op soc media verteld dat ik stent heb gekregen in mransslagaderen. Ipv succes te wensen ben je weer weg. Ik heb daar geen behoefte meer aan.
    • En dan vrolijk om hulp vragen en gebruiken vanwege vader. Ook niet
    • Dag Willem
   • Afrekening. ??? 

    Op maandag 30 januari 2017 heeft First Name Last Name <elzenga@outlook.com> het volgende geschreven:
   • Maar zonder reden, als in een spelletje. 
   •  
   • M’n broer woont al jaren niet meer in Nederland vanwege dezelfde hypocrisie, hij is met m’n moeder. En twee ooms van me zijn net ook naar Portugal verhuist na rode brief en zonder hier iets aan te houden. We hebben allemaal problemen, ik zorg voor de afrekening. Waarschijnlijk gelukkig voor jou, in mijn geval.
   •  
   • Geniet van je leven, maak vrienden doe wat goed is. Komt de rest vanzelf.
   •  
   • Ciao bella.
   • From: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
    Sent: Monday, January 30, 2017 1:28:25 PM
    To: First Name Last Name
    Subject: Re: Werkzaamheden Willem bij kb.nl
   •  
   • Je bent overal geblokkeerd

    Op maandag 30 januari 2017 heeft Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven:
   • Jij bent gene met psychische problemen. Ga naar je vader of id
   • Stop met lastig vallen 

    Op maandag 30 januari 2017 heeft Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven:
   • Stop willem

    Op maandag 30 januari 2017 heeft First Name Last Name <elzenga@outlook.com> het volgende geschreven:
   • Ja, dat zal best. Maar daar heb ik dus totaal geen medelijden mee.
   •  
   • http://www.supnik.com/coprus.htm
   • From: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
    Sent: Monday, January 30, 2017 12:23:42 PM
    To: First Name Last Name
    Subject: Re: Werkzaamheden Willem bij kb.nl
   •  
   • Willem
   • Naast kanker heb ik door chemo hartproblemen en ben bezig met hartrevalidatie. Dat is niet psychisch maar een feit. Dat is door chemo. Als ik aan je vraag heel aardig dat ik geen interesse heb  want mijn hoofd staat er niet naar ga je gewoon door met info sturen. 
   • En hoogtepunt is aangifte identiteitsfraude. Ik wil niets meer met je te maken hebben
   •  
   •  
   • Op 30 januari 2017 om 10:40 schreef First Name Last Name <elzenga@outlook.com>:

   Dan begint het dat ie aangifte doet en dat ik ziek in mijn hoofd ben of iets. Hij heeft het ook over zijn moeder en en broers en zusje in Spanje. Hij is enig kind zover ik weet en zijn moeder woont op een hofje in Den Haag

   Ik denk dat ik al jaren correspondeer met mijn exman en dat willem niets van weet. 

   – elke keer mailen dat ik me moet laten opnemen


   Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>
   18-10-16

   aan mij

   Je bent niet goed snik en je moet je laten opnemen. 

   Ik wil gelukkig niets van je (dat kan ook ja) dus bespaar me je bull shit. 

   ‘Ik ga dood’ hoe haal je het in je hoofd. Jij bent degene die paniek zaait

   Apotheek,

    hij heeft overlegd met apotheek of om mijn medicijnen te wijzigen of iets, het gaat over Amelink apotheek in Amstelveen.. Ook waren mijn allergieën uit systeem. Stomtoevallig waren er ook fouten, levensgevaarlijke in Baxter. Terwijl de apotheek mij erover belde schrijft hij zelf het volgende bericht

   —- Doorgestuurd bericht ———-
   Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
   Datum: 5 oktober 2016 om 10:55
   Onderwerp: Re:
   Aan: Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>

   Joris

   Om je geheugen op te frissen, 27 september om 16.15 belde ze mij en moesten jou spreken, waarom?

   Op 4 oktober 2016 18:35 schreef Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>:

   Heb niemand gebeld. Ik bemoei me namelijk niet meer met jou


   Op 4 okt. 2016 om 08:44 heeft Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven:

   Joris de vraag is heel simpel.

   waarom had je mijn apotheek aan de telefoon? Wil je zsm antwoorden

   Op 3 oktober 2016 18:33 schreef Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com>:

   Het zal nog slechter met je aflopen dan nu


   Op 3 okt. 2016 om 16:23 heeft Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven:

   Heb je toevallig medische gegevens opgevraagd bij apotheek? Dat is niet zoals het hoort. 

   – woonde in huis bij Erik de Vlieger en is op dit moment bij hen op vakantie, 23 -4

   – deurwaarders, heel vaak voor kinderen en orthodontist en die komen dan beslag leggen op mijn auto of boedel

   top 500 crimineel in de tuin, plus berichten uit buurt dat iemand langs rijdt snacht spottend, zie aangifte .Zie correspondentie met recherche

   Dankzij deze man is , behalve blauwe plekken, mijn telefoon kapot zodanig toch onbruikbaar.  Deze man is misschien gestuurd door Joris/erik ipv overvaller 

   Krijg het idee dat Joris weet dat hoe hoger bloeddruk des te eerder dood of hij had andere bedoelingen en is afgeschrikt door de werkster die hem herkende uit gevangenis, ze is daar bewaakster geweest. 

   VU MC
   in mijn dossier van de VU zijn alle breuken verdwenen vooralsnog, ook degene  die hij heeft veroorzaakt mogelijk verwijderd, hij is arts heeft daar gewerkt

   Jullie kunnen dit alles veel beter traceren en waarheid achter halen dan ik, moet in de VU 4 tot 6 wachten heb kopie van dossier aangevraagd.

   Geef een antwoord

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   %d bloggers liken dit: