Appelcom doet onderzoek naar Microsoft waarbij pas onlangs het lek werd gedicht na 25 jaar, net zo lang als het bedrijf bestaat, DMicrosoft dicht lek in digitale handtekeningen Windows 10 …

www.security.nl › posting › Microsoft+dicht+lek+in+di…

  1.  

14 jan. 2020 — Het lek is door Microsoft als “belangrijk” bestempeld. De kwetsbaarheid geeft aanvallers niet de mogelijkheid om zonder interactie van gebruikers …Groot beveiligingslek in Windows DNS Server: bedrijven …

www.rtlnieuws.nl › tech › artikel › windows-dns-lek-be…

  1.  

14 jul. 2020 — Microsoft heeft het lek de hoogste risicoscore toegekend en geeft ook instructies voor wat organisaties kunnen doen als snel updaten niet …Lek in Microsoft Office laat hackers kwaadwillende code …

www.rtlnieuws.nl › tech › artikel › lek-microsoft-office…

  1.  

15 jul. 2020 — Onderzoekers hebben vorige maand een lek gevonden in Microsoft Office, bekend van Word en Excel. Dat maakt het voor hackers mogelijk om …Microsoft dicht lek in Windows-groepsbeleid dat verhoging …

tweakers.net › nieuws › microsoft-dicht-lek-in-windows…

  1.  

10 jun. 2020 — Dat meldde het lek in juni 2019 bij Microsoft. In september vorig jaar bevestigde Microsoft de kwetsbaarheid. Microsoft maakte toen aan het …Veiligheid Windows 10: lek Microsoft ontdekt – IP4Sure

ip4sure.nl › veiligheid-windows-10-lek-microsoft-ontd…

  1.  

11 mrt. 2020 — Windows 10 gebruikers opgelet: Microsoft waarschuwt voor een lek in SMBv3. Lees meer over deze kwetsbaarheid en wat er tegen te doen …Microsoft meldt Windows lek die nog geen patch heeft | Dutch …

dutchitchannel.nl › microsoft-meldt-windows-lek-die-n…

  1.  

24 mrt. 2020 — Microsoft meldt dat er beperkte gerichte aanvallen mogelijk zijn die gebruik kunnen maken van niet-gepatchte kwetsbaarheden in de Adobe …Microsoft waarschuwt voor actief aangevallen … – Opgelicht?!

opgelicht.avrotros.nl › Alerts

  1.  

24 mrt. 2020 — … in Windows waarmee kwaadwillenden een computer kunnen overnemen. Er wordt al actief misbruik gemaakt van het lek en Microsoft werkt …NSA brengt groot beveiligingslek in Windows 10 aan het licht …

www.nu.nl › tech › nsa-brengt-groot-beveiligingslek-in…

  1.  

14 jan. 2020 — Microsoft heeft dinsdagavond een beveiligingsupdate uitgebracht die het lek verhelpt. In een blogpost laat het bedrijf weten dat het …‘Microsoft patcht uiterst kritisch lek in Windows’ – AG Connect

www.agconnect.nl › artikel › microsoft-patcht-uiterst-k…

  1.  

14 jan. 2020 — … die Microsoft vandaag zal versturen bevat een patch voor een zeer ernstig lek in de crypt32.dll-module, die cryptografische functies uitvoert.SigRed: het ernstige dns-probleem van Microsoft – Computable

www.computable.nl › artikel › nieuws › security › sigre…

  1.  

15 jul. 2020 — Er is een veiligheidslek ontdekt in Windows DNS. Hackers kunnen deze kwetsbaarheid uitbuiten om rechten als Domain Administrator o

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: