Van Joris Scheepers

Ik hoop echt dat je snel overlijdt aan je borstkanker.  Ziek ziek wijf. Verstuurd vanaf mijn iPhone
marijevanappeldoorn@gmail.com

02-10-15

aan Joris, m.doani, Leonore

Joris,
Het laten staan van de kinderen tijdens chemo en toen ik terug kwam uit ziekenhuis heeft voor ons zeer ernstige consequenties gehad.
Je mailtje met ik stop partner Ali precies op de minuut dat ik thuis kwam na borstamputatie is psychologische terreur van de bovenste plank. Het daadwerkelijk uitvoeren van die mail waardoor we de hele tijd in geldnood zitten ook.
Ik ga hiervan aangifte doen bij de politie.
Marije

Je bent niet goed snik en je moet je laten opnemen. 

Ik wil gelukkig niets van je (dat kan ook ja) dus bespaar me je bull shit. 

‘Ik ga dood’ hoe haal je het in je hoofd. Jij bent degene die paniek zaait

Gek waarom. Omdat ik niet wil dat kinderen alleen slapen. Had de moeder van Janneke beloofd dat er oppas zou zijn.

En kinderen 5 dagen alleen laten dat is iets om politie voor te bellen. Dat wilde ik ook doen maar vind rot voor Janneke en Eem jij gaat van 70000 km verderop politie bellen terwijl je ze doodgewoon alleen achterlaat? Dat is lindermishandeling net als kinderen weghouden bij hun moeder door leugens te verspreiden. 

Op zondag 6 november 2016 heeft Joris Scheepers <joris.scheepers@gmail.com> het volgende geschreven:

Jij bent gestoord. Ik heb gisteren de politie gebeld vanuit Spanje. Je bent gek


Op 6 nov. 2016 om 00:52 heeft Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> het volgende geschreven:

Je mag de kinderen niet alleen laten zonder oppas nachtenlang . 

En ze dan ook nog laten liegen dat opa en oma er zijn eerst vrijdag. Toen vandaag.  Dit is miljoenste x. Sam kan niet zonder toezicht die heeft 11 ooo euro opeens op rek staan. 

Je mag ze niet alleen laten zonder mensen waar ze op terug kunnen vallen te zeggen. 

Ook vind ik niet leuk dat je niet reageert op mail over angina pectoris ik ga dat dan morgen maar zelf vertellen.  En ook zeer niet ok dat je verteld dat ik gel ben over henkgedoe terwijl je als je mai zou lezen of belletje zou doen naar henken meteen zou weten hoe zit.  Jou komt dit heel goed uit dit markje praten maar denk is hoe straks voor kinderen als ik niet meer zou zijn en ze komen overal achter hoe het zit 

?? 

Ook zou ik je vriendelijk willen vragen achterstallige Ali zsm te betalen.

En ortho voor Eem te regelen. Voor 2 e x kan ze daar niet naar toe en wordt deur gewezen. 

Marije

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: