Wie oh wie waren er betrokken bij het (ongelukken)leven van een journaliste

Appelcom doet onderzoek naar een Amstelveense journaliste die voortdurend bedreigd wordt en waarvan de bewijzen voortdurend verdwijnen. Een jaar geleden werd ze gek van haar telefoon. Die bleef rinkelen of haar uit app groepen zetten. De verkeerde route opsturen. Foto’s van bewijzen verdwenen een minuut nadat ze gemaakt waren. Er werden allerlei pillen aangetroffen die ze nog nooit gebruikt heeft. Mogelijk om haar gedrag te beïnvloeden,  

Wie heeft er belang bij mij gek te verklaren ? En zo te voorkomen dat ik ga publiceren wat ik weet? Het artikel over Nic van der Riet is enige artikel dat geen kwaad kan.

Zijn het Intel en Microsoft die ik onderzoek? De burgemeester van den Haag, de vvd. De gemeente Amstelveen?? Die me extreem veel onheil aandoet. Op vuilniswagens afbeeld, uit bijstand zet, deurwaarders de hele dag op me af stuurt, in de hoop dat ik geen seconde tijd heb om na te denken over de heer Schurink, van Zanen, RTV Amstelveen, Ice save perikelen, en me verplicht terwijl ik geen uitkering heb en geen gevoel in mijn handen en 2 x kanker heb gehad tot het schoonmaken bij ons witte huis, anders word het opgevat als werkweigering.

Is het het AVL die een grote fout maakte, de verkeerde maat prothese bestelde, en chronische zenuwpijn bezorgde? Tijdens de behandeling van haar kanker was haar ex man haar arts plotseling. Dokter Mengele, die ze in staat acht dit soort dingen te verzinnen in een nieuwe poging haar nog ongelukkiger te maken.

De huisarts, die toen ze dreigend hartinfarct bleek te hebben ze, kom maar na 2 weken op een dubbele afspraak na de kerstvakantie. Die hyperventilatie constateerde, hetgeen de VU ook overnam. En pas op de dag dat ze een stent kreeg bleek hoe fout het zat omdat de operateur, degene was die het had overgenomen, hij was zo ok om zijn excuses daarvoor aan te bieden en het verhaal te vertellen omdat het hem dwars zat. Dat is pas dapper, echt.

Is het Paul Rijnveld alleen, ex vriend en o.a. advocaat bij het Bouwfonds waar hij het bezwarende info heeft vernietigd ten tijde van de inval. , met zijn zoon en blowvriendjes? ? Hij heeft me een paar x laten doodbloeden wellicht expres en toen ik het uitmaakte begon het stalken en afpersen. Of is ie slachtoffer? Hoe komt hij aan geld. Ik weet dat ie weinig had toen hij ging scheiden maar kan wel 88 x op vakantie en verbouwen, belastingschuld betalen, en alles dat ik niet weet. Iemand kon inloggen op mijn I Phone. Zijn ex-vrouw C van den Heuvel is toezichterhouder bij de bank nl.

Moordenaar Arthur Liem, die heeft mijn telefoon gestolen en bijna vermoord op kerstavond 2 jaar geleden of zat er wat zijn drinken dat hem zo maakte opeens voor de tweede x. Hij is per ongeluk mijn belangrijkste bron van gemeente hoofddorp en dat zal hem niet in dank worden afgenomen.

Hij vertelde over de loco- burgemeester in Hoofddorp die werd betrapt met kinderporno en vrolijk werd gepromoveerd toe Burgemeester in een andere plaats. Hij werd zonder represaille werd overgeplaatst naar een andere gemeenten, Dat was het begin, de vos is los, de ene wethouder na de andere is onderwerp recherche. Fatale fouten, honkbalstadion. Er is een journalist van het Haarlems dagblad die gespecialiseerd is in de gemeente Hoofddorp. Hij schreef over foute ambtenaren die worden weggestuurd in Hoofddorp en aan de slag gingen als interim burgemeester in Uithoorn.

Is het Ex-man Joris Scheepers en familie, beste vriend Erik en zo lang ik hem ken me mishandelt zowel psychisch als fysiek. Hij deed zich wellicht voor als W Elzinga. Hij belt met mijn apotheek en doet zich voor als arts. Nu bij de crisesdienst als broer. Hij heeft via de kinderen heel makkelijk toegang tot wifi codes. Hij werkte in Delft en had toen toegang tot Cardio Vitaal. Daar was de ene na de andere computer storing en en toen ik terug kwam van ontspanningstherapie deed mijn auto het niet. Toen ik ANWB belde was ik plotsklap geen lid terwijl net had betaald , zo zie een vechtscheiding tegen een crimineel eruit, waar er maar eentje vecht ook nog eens helaas. Veel meer dan haar pen kan ze niet tegen hem inbrengen. Hij woont nu met Erik de Vlieger in Portugal. Daar runnen ze het maffia nazi discriminatie organisatie mogelijk makkelijker en niet onder toezicht van de mensen die hen in de gaten houden. En ondanks het feit dat Erik op een dodenlijst staat wonen de kinderen van Joris Scheepers in het huis van Erik, met 35 BV’s op alleen het adres.

Zijn het Henken in het kwadraat, Henk van Appeldoorn en Henk van der Hoek, De laatste heeft me bedreigd hebben met een gebroken glas oa. En vervolgens starten ze een smaad en laster campagne dat ik het verzonnen heb.  Zie de bewijzen en audio op mijn site, en de erfenis van mijn moeder opdrinken met roze champagne en mij laten verhongeren. En nog nooit iets hebben gedaan om het op te lossen.

Is het de gemeentesecretaris van Amstelveen die makelaars afperst op bijeenkomsten van de Rotary en bedreigt en nu voorzitter is van de lokale media. Volgens de makelaars had hij contacten bij maffia. Hij is volgens medewerkers van RTV, een voormalig politieman, het hoofdpijn dossier van de gemeente Amstelveen. Ze proberen van hem af te komen maar dat lukt niet echt. Elk jaar ram ik een paar keer op zijn linkedin pagina om te laten zien dat ik hem in de gaten houd. Ook hier is Arthur mijn belangrijkste bron. Hij heeft zijn huis voor een peulenschil laten neer zetten door een aannemer (dacht de Jong).  De ene makelaar Matthieu V. heeft zich denk ik  aangepast en werkt

De ander, ted Loohmans,  is niet te sturen en heeft een ongeluk gekregen. Is het toevallig. Ze zijn ook betrokken geweest bij mijn onderzoek naar de eerste onroerend goed veiling.

Is het de Notarisbond en Akkermans en Meulemans plus Lubbes en van Dijk?. En de amice Akkermans en Meulemans. Dit kantoor deed 13 maanden over het opvragen van mijn moeders testament . En vervolgens klagen bij de Notarisbond over de heer Galman, een vriend van mijn vader en zit ook bij de Rotary in Zuid.  Zie dossier

Het kantoor ontkent betrokkenheid terwijl op aktes van de Emmastraat etc hun naam staat.

Is het de Makelaars Vereniging Amsterdam, de MVA die ik betrapte op prijsafspraken maken ooit en ons bedreigde toen met uitgever 3xi en Eddy Schekman. Dat deed de voorzitter, we weten je te vinden in de Dorpsstraat 24 in Amstelveen.

Is het de NVM om opleiding makelaars. En uitgever Meuleman van boek Boonstra. Of Laudius om waardeloos cursusmateriaal.

Deed Gisela mee? Gedwongen of vrijwillig. Is chantabel door alle mannen die ze boven ontvangt. En buurman taxi chauffeur?

Is het jeugdzorg die mijn kinderen zonder goed onderzoek afpakt en plaats vervolgens bij de beste vriend van Holleeder E. Vlieger en mijn agressieve ex.

Is het het top 500 crimineeltje tegen wie ik aangifte heb gedaan? En die nu twee jaar vast zit oa door mij? Of is het niet toevallig dat ie langs komt en is ie gestuurd.

Wie oh wie zitten erachter, of allemaal toeval ongelukken, toeval pech, toeval honger, alles toeval?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: