Boe Gezond verstand, Van Wolferen wordt gefinancierd mogelijk door E.de Vlieger.

Appelcom ging undercover en stuurde alle artikelen op haar site naar redactie@gezondverstand.eu. En kreeg nul response. Wel is de correspondentie naar hen uit mijn mail verdwenen. Hetgeen aangeeft dat ik op het rechte pad was. Gezond verstand is mogelijk in handen van de heer de Vlieger. De beste vriend van Holleeder, en crimineel. De enige mogelijkheid is dat gezond verstand, eu, niet NL, de mails niet heeft ontvangen….

De reden waarom de heer van Wolferen degene lijkt achter gezond verstand is omdat de heer de Vlieger zijn reputatie niet al te best is, ook niet bij de NVVJ en zijn criminele verleden. Ze hebben samen cafe Weltschmertz , zie YouTube hierover.

Dit schreef ik aan Geachte heer van Wolferen,

De correspondentie die ik met u voerde is weer eens verdwenen uit mijn mailbox, dat is niet nieuw, mede mogelijk gemaakt door de mensen die ik onderzoek.  Maar de strekking was als volgt. Weinig gezond verstand aangetroffen….

U bent in de val gelopen. U wordt gefinancierd door Erik de Vlieger en zijn vrienden die ik als Journalist onderzoek. Niemand heeft verder de mogelijkheid om 1 miljoen kranten te publiceren en te verspreiden. 

Het doel van uw krant is onrust zaaien, waardoor mogelijk de beste vriend van Holleeder, Erik de Vlieger, Trump Fan en Republikein , en runt mogelijk drugsyndicaat. Dan schreef ik u over zijn beste vriend J Scheepers, zie mijn www.appelcom.nl voor bewijzen. 

Ik schreef u over allerlei mannen die zo dapper zijn met zijn alle tegen 1 vrouw samen te spannen en haar keer op keer te mishandelen, een man met gezond verstaand zou onmiddellijk ingrijpen.

Ik schreed u over notarissen, de makelaars, de gemeente Amstelveen en Amsterdam. Over de bijstand over falende toezichthouders . Dat zou voer moeten zijn voor de Republikeinse fan als u bent. 

Kortom Ik schreef u over alles dat op mijn site is vinden en dat wanneer ik zaken naar medicijnen stuur nul reactie krijg. Dat komt u vast bekend voor. 

U bent een ordinaire paniekzaaier zonder gezond verstand bedoeld mogelijk om een republiek te stichten mogelijk met de heer de Vlieger, vanuit Portugal, dr scepter zwaait. 

Dit was zo n beetje de strekking van mijn mail aan u. Het enige dat nog mogelijk is, is dat u de mail niet hebt ontvangen. 

Vriendelijke groeten 

Marije van Appeldoorn 

Journalist 

Doorgestuurd bericht ——–
Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Datum: wo 19 aug. 2020 om 20:46
Onderwerp: Re: Gemeentesecretaris
Aan: marijevanappeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>

Geachte mevrouw Bolier, de heer van Toor en de heer van Zanen,

Dankuwel voor uw uitgebreide inhoudelijke antwoorden op mijn vragen! Ben u zeer dankbaar daarvoor.

Een paar dingetjes zijn me echter niet duidelijk vandaar dat ik nog een opmerkingen en of vragen heb. 

Allereerst heb ik tijdens mijn studie Politicologie aan de UvA geleerd, de Trias Politica is de allerbelangrijkste pijler van de democratie is. Het heeft verder geen uitleg nodig. En daar gaat het op dit moment mis in Nederland en maar weinig mensen die dat weten.Tenminste burgers niet.

Dan hoort de pers, IN VRIJHEID, misstanden te signaleren en aan dezelfde burgers te vertellen. En dat is onmogelijk omdat alle pers in handen is van 3 uitgeverijen waarvan het overgrote deel in geldgebrek. Geen geld  betekent geen onderzoek. Niet dat extra belletje. Klakkeloos overnemen wat anderen zeggen. Deze situatie is heel logisch voor bijvoorbeeld Rusland. Maar in NL waar de minister president hongarije berispt vanwege het gebrek aan persvrijheid, moeilijk voor te stellen. En zo is het vaak, degene die het hard schreeuwt is zelf schuldig. En dreigt ala rusland en het komt op meer plekken….

Ipv normaal antwoord te geven op mijn vragen waar ik als liberaal naar hunker komt u met vier zinnen, 

En zal even inhoudelijk reageren op uw mail. De KNB waarover ik u de correspondentie toezond bevindt zich als ik me niet vergis in Den Haag en de betrokken gemeente secretaris woont in Nes ad Amstel precies de regio waar de heer van Zanen de scepter zwaait.

Op di 18 aug. 2020 om 13:09 schreef Marja Bolier <marja.bolier@denhaag.nl>:

Geachte mevrouw van Apeldoorn,

Dank voor uw onderstaande mail, waarop ik u namens de burgemeester het volgende bericht:

In uw mails aan de gemeentesecretaris en de burgemeester  zien wij geen verband met de huidige taken en bevoegdheden van de burgemeester van Den Haag

en de gemeentesecretaris. Wij kunnen dan ook alleen kennis nemen van uw informatie.

Met vriendelijke groet,

Marja Bolier

Bestuursadviseur  burgemeester Den Haag

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

06-52672087

Van: Marja Bolier <marja.bolier@denhaag.nl>


Verzonden: dinsdag 18 augustus 2020 11:59


Aan: Peter van Toor <p.vantoor@denhaag.nl>


Onderwerp: RE: Gemeentesecretaris

En ook deze mail komt op verschillende plaatsen binnen……

Van: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Verzonden: dinsdag 18 augustus 2020 08:38


Aan: Burgemeester <Burgemeester@denhaag.nl>


Onderwerp: Fwd: Gemeentesecretaris

Een vriendin maakte mij attent op uw nieuwe blad. Fantastisch, ik kan niet wachten om het te lezen. 

Uw kritiek op de huidige media is zo extreem terecht. Zelf werk als ZZP er en probeer totaal onafhankelijke manier journalistiek te bedrijven. Niet afhankelijk van adverteerders of likes. Als ik extreem belangrijk nieuws lek naar mijn collega’s van FTM lek, die ik echt hoog heb, durven/willen niet te plaatsen. 

Het betreft belangrijk nieuws omtrent de heer van Zanen en een gemeentesecretaris,de heer Schurink. Deze perste makelaars af, bouwde te goedkoop huizen, had banden met Joegoslavische mafia en nog veel meer aldus mijn vroegere baas bij RVA Tim Lecher. Ik durf het laatste bijna niet na te gaan en gok in ieder geval kinderporno. Mede mogelijk gemaakt door een advocaat Paul Rijnveld , hij werkte bij dat meldpunt. En nu bij scheepsbouwer IHC. Een andere iemand die me de mond moest snoeren vermoed ik is Arthur Liem. Werkzaam nu bij de gemeente. Heb 3 x een advocaat geprobeerd in de arm te nemen. De ene verdwijnt van de aardbodem, de tweede krijgt een zwaar ongeluk, de derde wil niets meer met me te maken hebben terwijl hij alle bewijzen in handen heeft. 

De reactie die ik kreeg op vragen die ik stuurde kunt u lezen op mijn website www. appelcom.nl

Het is echt enorm belangrijk dat ik spreek. Ook al wordt er gemanipuleerd met data. Het virus is weldegelijk echt denkt. En ik heb een broze gezondheid en het is van het hoogste belang dat als mij iets overkomt (wordt ook geïntimideerd, bedreigd etc) iemand mijn onderzoeken erft. 

Doordat ik ziek ben gewe is mijn nederlands ook waardeloos dus heb echt eindredactie nodig, excuses daarvoor bij voorbaat

Mijn eerste onderzoek is naar de KNB en notarissen. Heel vaak onderzoek ik zaken omdat ik er zelf betrokken ben. 

Uw vader is een verzetsheld. Mijn vader het omgekeerde vrees ik. Hij heeft zoveel macht dat hij de KNB, met een extreem nazi verleden, voor zich laat liegen en bedriegen. Net zo als notariskantoor Lubbers en

Dan ben ik bedreigd door de MVA, de makelaarsvereniging toen ik werkte bij CASH. We hadden een meta artikel over dat ze prijsafspraken maakte, ABC carrousellen waar alle notarissen in Amsterdam volgens een klokkenluider betrokken waren. De uitgever heeft toegegeven en niets gepubliceerd. Ik heb toen alles gelekt naar de toezichthouders en behalve een verandering van de Veiling is daar niets mee gebeurt. 

Dan komen ze af en toe voorbij rijden bijvoorbeeld en als ik zeg “joh er komen auto’s voorbij ” bellen ze met de GGZ . 

Dan ook is mijn telefoon gehacked, Ik kan u de bewijzen van apple sturen en belastend materiaal verwijnt als sneeuw voor de zon. 

Daar wil ik u ook voor waarschuwen. 

Wellicht is dit virus bedacht door Nazi’s of profiteren ze van de misère. Het thuis maken maakt het door het lek op bijv intel chips , nog makkelijker te spioneren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: