From: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>
Sent: Wednesday, October 7, 2020 12:22:59 PM
To: A. van der Weijden <avanderweijden@advocaat-curator.nl>
Subject: Re: Weet u al of toch bereid bent mij bij te staan? Ik heb ook nog andere correspondentie gestuurd Een excuus dat ik heb gekregen van de notaris bond. U begon heel voortvarend en eindigt omgekocht of afgeperst. De vorige advocaat kreeg een ongeluk etc.  Ik ga failliet door de heer Liem en zijn vrienden (Paul Rijnveld, ea). Die me de hele dag overal volgen waar ik ga/ging. En heb een goede advocaat nodig die zich niet laat intimideren. Hopelijk bent u van gedachten veranderd. Vriendelijke groeten, Marije van Appeldoorn Op di 11 aug. 2020 om 08:31 schreef A. van der Weijden <avanderweijden@advocaat-curator.nl>

Geachte mevrouw,

Wilt u mij niet meer e-mailen of anderszins benaderen ?

Mr A van der Weijden

Kaas & van der Weijden,

Advocaten

Wilhelminastraat 38-1

2011 VN Haarlem

E-mail: avanderweijden@advocaat-curator.nl

telefoon ;  +31 (0)23 844 0227

telefax    : +31 (0) 8 4439 1497

website ; www.advocaat-curator.nl

Advocaat 2

Geachte mevrouw Van Apeldoorn,

Aangezien mr. Jongstra onverwacht afwezig is voor enige tijd, beantwoord ik uw email. Zoals u zult begrijpen kan ik namens haar niet aangeven of zij u al dan niet kan bijstaan. Die beslissing is uiteraard aan haar. Zij zal u berichten als zij weer op kantoor aanwezig is.

Met vriendelijke groet,

Glenda Raap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: