De dag die alles tot een hel maakte, veroorzaker (betaalde?) moordenaar A .Liem

Ali had al eerder zijn best gedaan om een Amstelveens journaliste bewusteloos te slaan  Ook had hij foto’s van vrouwen op pinoke en van haar in zijn computer staan waarna de journaliste de relatie verbrak. A. bleef haar stalken.

Nadat A. mogelijk  longkanker verzon (?) wilde ze hem toch helpen en besloot vriendschappelijk contact te onderhouden. Dat was de domste zet die ze had kunnen maken. Ze had hem altijd gewaarschuwd, als je net zo wordt als mijn ex-man dan ga je onmiddellijk ut en doe ik aangifte, wijzer geworden dat niets doen uit angst voor kinderen, ook niet helpt,.

Na het stelen van haar telefoon en sleutels bleef hij haar achter na  komen, schuddend met de telefoon, nanananana, de rest van het verhaal staat elders op de site, maar voor de verwerking moet ze het opschrijven.

De journaliste kon geen Nederlands meer schrijven, had zwaar hersenletsel en veranderde extreem in gedrag, een verbrijzelde neus, gescheurde meniscus, gebroken ribben en bont en blauw.

Ze was hartpatiënt en had haar telefoon hard nodig, ook om haar kinderen fijne kerst te wensen. Ze kreeg die pas terug toen ze dreigde naar de politie te stappen.

De politie vertelde haar dat ze twee mensen in het hockeyteam het moest vertellen die haar konden beschermen.

En extreem ongelukkig was een de psychopaat advocaat LUAP, een grotere narcist was ze nog niet tegen gekomen. Hij verzon alles bij elkaar. Hij wist precies altijd waar ze uithing. Hij combineerde alles wat ze hem verteld had over Joris en Arthur tot een grote apotheose, een copy cat,

 Ze vond pillen in haar huis die hoge bloeddruk veroorzaakte, mogelijk door hem gebruikt. En de dag nadat hij het had uitgemaakt kwam hij met familie en nieuwe vriendin langs lopen, fietsen, rijden. De vriendin had een scooter. Zie hiervoor de andere artikelen op mijn site, Ook in het AVL kwam hij langs.

Wat ze zich afvraagt is waarom? En denkt dat hij net als a. liem veel te veel geld uitgeeft zonder enige opdracht. Op dit moment werkt hij ook geen reclame bij de scheepswerf in Rotterdam die door de politie wordt onderzocht. Ook werkte hij bij het Bouwfonds ten tijde van de inval ook door de politie.

Elke chemo maakte hij het uit, ging vreemd, Hij leek zo joviaal maar heeft nog nooit iets betaald of een kadootje gekocht. Daarentegen profiteerde hij extreem van haar. Met Pasen maakte hij het uit. En zegt tegen alle mensen op hockey dat ik dat heb gedaan. En dat ik met weet ik veel mannen heb rond gehangen. Als ik dan zeg. Joh ik ben geopereerd en moet superzware bestralingen ondergaan , dat is niet heel logisch.

Hij liet haar vijf x doodbloeden ofwel na mishandeling of omdat hij niet in de gaat heeft dat hij me pijn doet.  Op vakantie in Berlijn was het hoogtepunt tijdens de chemovakantie. Ze maakte het toen uit. Van zijn huisarts moest ze het weer goedmaken om een oogje in het zeil te houden.

Het ergste was op vakantie in Marrakesh. Ze moest toen geopereerd aan kanker en aansterken. We hadden een hotel zonder verwarming, het vroor – 10 c,  met allerlei beesten, in de tuin van het hotel waren allemaal kuilen waardoor ze haar enkelband scheurde, op de markt liet hij haar achter alleen, terwijl we hadden afgesproken dat we bij elkaar zouden blijven omdat ik 1,85 ben en die markt niet te best bekend stond. Hij hoopt elke keer dat ik bezwijk, net als tijdens motoritjes, of in zijn gaslekhuis.

Een nieuw dieptepunt kwam na de operatie, ze moest toen omdat ze bloedverdunners slikte iemand hebben. Hij beloofde de artsen van het AVL ik laat haar geen seconde alleen, en vertrok 4 keer en liet haar ook nog eens achter bij de grootste nachtmerrie kerstmoordenaar A. liem,

Al die dingen expres, wellicht betaald door de Notarissen en de andere mensen die ze onderzocht. Dat is misschien ook het geval bij A. liem, die veel meer geld uitgeeft aan 30 vakanties per jaar, huis, privé school dochter.

Depressie

Ze werd heel depressief, mede dankzij de huisarts, die zei dat ze het laatste beetje venlaflaxine best kon afbouwen,

Ze probeerde zelfmoord te plegen bij het Notariskantoor Lubbers en Dijk en opnieuw bij Akkermans en Meulemans.  De veroorzakers van armoede en leugens. Plus traineren in de hoop dat ze bezweek aan kanker. Dat geldt ook voor de KNB.

Voor haar was echter geen plek bij de GGZ in geest. Het was daar geen hotel zeiden ze, onbegrijpelijk. Ik stond er met mijn rugzak voor de deur.

Nog onbegrijpelijker was het feit dat A. Liem het contactpersoon was. En die blijft tot de dag van vandaag de GGZ bellen zodra ik iets doe wat hem niet bevalt. (Net als spring spring fam en Paul Rijnveld)  Dat weet hij allemaal via de spy app die hij heeft geplaatst en vrolijk de informatie deelt met Paul Rijnveld.  Ook haalt hij foto’s en mails weg met bewijzen, zo dappere samenwerking.

Ze wilde zelfmoord plegen in Mensnge, het toneel van gebroken glas aanval van Henken. En de smaad en laster die over haar werd verspreid. En driegen me uit mijn huis te zetten etc als ik de waarheid vertel. Het is niet chique om een familielid 6 weken na een kankerbehandeling als ze 45 kilo weegt aan te vallen met een kapot glas waar de kinderen bij staan. Nog minder chique is het om al mijn vrienden en familie hierdoor af te pakken. Nog minder chique is het om het af te doen als een Bordeline dingetje..

Ook haar (ex) familie die spring dan roept Wanneer ga je die en die achterna etc. werkten niet mee. Zo n ramp, ook kan ze heel goed begrijpen nu hoe mensen, jongeren zich voelen. Gelukkig gaat het nu stukken beter niet in de laatste plaats omdat ze weet dat ze moet volhouden.

Gelukkig gaat het nu stukken beter, ze heeft niets meer te verliezen, is alles toch alles kwijt.

En nu, weer honger, weer kerst, zonder mensen omdat ze bang is mensen in omgeving mee te nemen in de nazi praktijken.  En tijd te over om te schrijven.

Excuses voor mijn beroerde Nederlands ook. In de hoop dat deze kerst vrede brengt en het kwaad niet langer overheerst. Dat wordt tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: