do 5 jul. 2018 08:42
aan mij
Reactie Recherche

Beste mevrouw van Appeldoorn,

Naar mijn mening is een jaar voorwaardelijk niet een heel slecht resultaat, ik krijg zelf dit bericht nooit terug van justitie dus hoor dit nu voor het eerst van u. Ik begrijp dat het voor u als schok komt dat er geen directe straf wordt opgelegd, maar middels dit dwangmiddel hebben u en justitie wel een stok achter de deur om bij toekomstige incidenten mee te slaan.

Van eventuele dreigementen kunt u natuurlijk aangifte doen, let er wel op dat dit wel strafrechtelijke dreigementen moeten zijn. Ik begrijp dat het voor u vervelend is om Arthur iedere week op hockey te zien, maar hier is strafrechtelijk niets voor geregeld. Indien u een contactverbod wil zal dit via een zelf opgestarte procedure kunnen worden aangevraagd. Houdt er wel rekening mee dat dit weer extra kosten met zich mee kan brengen, zoals de kosten van en advocaat.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, voor verdere vragen verzoek ik u voortaan contact op te nemen met uw wijkagent dan wel het politiebureau. Ik ben momenteel namelijk werkzaam op een nieuwe afdeling en behandel geen huiselijk geweld zaken meer.

Alvast dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Van Leijenberghlaan 15

Districtsrecherche Zuid

Project Unit

Van: Marije van appeldoorn [mailto:marijevanappeldoorn@gmail.com]
Verzonden: woensdag 4 juli 2018 21:26
@politie.nl>
Onderwerp: Re: update

Hi,

Tot mijn afgrijzen las ik die brief van de officier. Arthur Liem kreeg slechts een jaar voorwaardelijk.

Totaal onterecht, schrok echt.

Afgelopen weken is hij iedere keer bij hockeyen. De laatste keer heeft hij me via whatsapp gedreigd om alles wat ik slecht heb gedaan in mijn leven tegen mijn nieuwe liefde te vertellen. Ook dreigde hij de belastingdienst en sociale dienst in te lichten, waarover weet ik niet. 

Kunnen jullie daar wat mee, zekerheidshalve stuur ik het naar jullie toe, achter deze mail. 

Vriendelijke groeten,

Marije

Beste mevrouw Apeldoorn,

In verband met een opleiding was ik afgelopen weken niet in de gelegenheid om mijn mail te bekijken, vandaar nu pas mijn reactie. Vervelend om te horen in ieder geval, en ik hoop dat het snel weer beter met u zal gaan.

Ik heb een aantal weken voor mijn opleiding de zaak ingestuurd naar het OM en ik krijg hier verder geen terugkoppeling meer van. U zult zelf bericht krijgen van justitie als ze uw zaak gaan behandelen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Districtsrecherche Zuid

Project Unit

Hi Politie

Ik stuur je even een update van laatste dingen, 

Ik ben helaas depressief. Ik dreig failliet te gaan, zowel persoonlijk als mijn bedrijf Appelcom. Heb sinds een tijdje hartproblemen niet onder controle. 

Donderdag moet ik in AVL prothese laten controleren want die ziet er gek uit.

Heb Arthur mail gestuurd en die belde daarna. Hij beloofde weer gouden bergen  om iets van onkosten te vergoeden maar dat komt nooit van de grond. Ik heb een letsel advocate geregeld en die heeft toevoeging aangevraagd. 

Weet je al iets meer van het OM?

Vriendelijke groeten

Marije van Appeldoorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: