Appelcom deed onderzoek naar een inbraak in haar woning op het moment dat ze naar de politie wilde gaan om aangifte te doen van het gestalk, pogingen tot doodslag, het inloggen op haar telefoon door haar ex vriend etc. Doordat ze voortdurend werd lastig gevallen door gastjes durfde ze niet naar het politiebureau. Toen ze terug kwam zag ze wachtende gastjes voor de deur en de heer Rijnveld was binnen en rende weg. Toen ze 112 belde vertelde de politieman haar toen dat het niet erg was en ze een vriendin moest bellen.

Niet heel toevallig was de inbraak precies op de dag voordat iemand haar huis kwam controleren vanwege het feit dat iedereen kon meekijken en wist waar ze was.

Alle spyware was weg behalve kadoo’s die ze had gekregen van P. Rijnveld zoals bijv een föhn met een camera. Wel constateerde dit bureau dat haar camera’s waren gehackt, net als het modem. En de I phone die was gestolen door de heer Liem bleek ook gehackt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: