vreemd gaan en 66 vakanties vieren en geen enkele afspraak nakomen en de hele dag met andere vrouwen bezig. Het opscheppen over vreemd gaan is ook niet fijn- Psychische mishandeling door het elke keer dat ik chemo heb of iets belangrijks te komen met een verzinsel “ik heb de crisisdienst gebeld”. Je hebt je misdragen in de pieper en wijzer geworden ben ik overal achteraan gaan bellen hoe het zit. En als ik dan zeg het is niet zo blijf je volhouden. Elke chemo opnieuw. – Alles verzinnen is ook een vorm van psych mishandeling. Net als tot op de dag van vandaag vals beschuldigen. – De enige reactie als ik vraag of hij in kan gaan op feiten is. “je bent zwart, jouw borderline gedrag, even geen contact. Doe de groeten aan alle mannen. Vieze ranzigheden, sexfilmpjes. En ranzige valse beschuldigen. Dat is Laster en Smaad. En die deelt ie met vrienden en familie zonder ooit te vertellen hoe het zit en mijn naam te zuiveren. – Als ik iets schrijf neemt hij het 5 minuten later over als zijn eigen tekst. Ik blokkeer je of id. – Er zijn 1600 mails, 90% van mij, hij reageert nooit. En als ie reageert behalve op 14 februari over dood bloeden na wintersport. – Niet optreden tegen Kers moordenaar Arthur Liem en hem gewoon naar trimhockey laten gaan ondanks mediation gesprek. En samenwerken in het afkijken van mijn telefoon? En ik vermoed foto s van mij uitwisselen, zonder dat ik van het bestaan op de hoogte ben- De enige reactie vaak ook is Marije het gaat niet goed met je. Je moet je weer laten opnemen. En pillen nemen. Dat is standaard antwoord. Of totaal niet ter zakendoende mailwisseling.- Als er een probleem is of ik ben ziek gaat ie op vakantie en me voor dood achter. Ben mede door zijn ontrouw en onze levensstijl met veel te hoge bloedruk opgenomen op op EHH en dan vertrekt ie doodleuk naar vrienden in Frankrijk. – Als er iets verdrietigs gebeurt verdwijnt naar borrels. Zo hoorde ik van het overlijden van iemand voor ik heel lang had gezorgd als mantelzorger en het eerste wat paul doet is de kroeg in. Dat gebeurde 7 dagen per week overigens. Lunch diner. Terwijl hij gescheiden was en praktisch op nul stond financieel en daar nooit meer wat heeft bij verdiend. – Toen het uitging heb we een keer gewandeld. Toen was het nooit uit geweest tot aan ipv 88 keer. Hij had het niet uitgemaakt elke chemo, hij had me niet dood laten bloeden. En hij begrijpt niets dat het kwaad kan dat hij mij 4 keer alleen laat na operatie. 

Liefde voor Paul

Mijn liefde voor Paul was/ is heel groot/diep en begreep heel goed dat hij na 20 jaar huwelijk en ruzie maken wil feesten en vakantie vieren. Ben zelf ook gescheiden en daarna als een puber gaan gedragen. Ook vanwege ontbreken gevoel. Maar ben toen dat uit de hand liep naar dokter gegaan voor pillen. Dat werkte heel goed. En mijn geheugen was ook overbelast. Etc

Paul heeft me verteld dat ie paar geleden in de auto uit is gegaan, zo noem ik het. Daarna is hij alles kwijt geraakt misschien daardoor. Dat dacht ook zijn huisarts een onbehandelde burn out als meest waarschijnlijke toen ik haar na de wintersport op belde om uit te leggen wat er allemaal speelde en toen bijna dood bloedde. 

Het feit dat ie werkt bij het bouwfonds doet anders vermoeden. 

In ieder geval kon hij, denk ik, kanker van mij er niet hebben. Gecombineerd met geen werk. Ik denk dat daarom de stoppen doorsloegen. En hij werd gewelddadig.

Ik wil ook eigenlijk niet dat ie naar de gevangenis gaat maar aan gaat en terug komt bij zijn gevoel. En elke dag hoop ik dat hij langs komt en zegt dat het hem zo spijt en dat hij me mist en dat we een B&B in Frankrijk gaan beginnen. Net als ik bij hem heb gedaan, streep onder alle ellende, 

Alleen door niet in de gaten kan hij andere vrouwen net zo makkelijk, op mijn manier verkrachten en de restboodschappenlijst, aandoen. Als hij dat al niet heeft gedaan. 

En die moeten in bescherming genomen tegen hem. Dat is de voornaamste reden dat ik de politie heb gebeld en aangifte ga doen. 

Psychisch mishandelen

Zijn reactie of op vreemd gaan of mishandelen geen enkele afspraak nakomen is altijd een variant op:

“ik weet dat je ziek bent, en dat je hoofd een chaos is. Dat is niet fijn, en ik vind dat heel kut voor je. Door je stoornis is het bijna onmogelijk om je wantrouwen en je negatieve gedachten los te laten, waardoor onze relatie onophoudelijk wordt verstoord door conflicten. Dit is op de huidige manier voor geen van ons vol te houden. Ik heb uitgebreid met de crisisdienst gesproken. Volgens hen is een relatie met iemand met een stoornis zoals jij die hebt alleen vol te houden als er harde afspraken worden gemaakt over wanneer we elkaar zien, en vooral ook wanneer we elkaar niet zien. De vraag is of je bereid bent zulke afspraken te maken? Het NPI kan hierbij overigens van hulp zijn, de crisisdienst doet eigenlijk niets, ze zijn uitsluitend voor crisis, zoals het woord al zegt natuurlijk.

Heb meteen nagevraagd bij crisesdienst en die had hem niet gesproken. 

Fysieke Mishandeling

De fysieke mishandeling begint na kanker. Daarvoor functioneerde al hij heel slecht, was zijn opdracht kwijt geraakt en geen maatschap meer.  In zijn huis 60 jaar niets verbouwd en had twee jaar leeg gestaan zonder schoon te maken toen hij erin kwam. 

27 november,

toen hij voor de derde keer wel niet vreemd was gegaan ging ik bij hem langs. Ik had de sleutel en hij heeft me toen waar zijn zoon bij was in elkaar geslagen en uiteindelijk heb ik me verderdedigd. 

Schat je bent niet lekker. Je sleurt me je huis uit en spijt me vreselijk voor taas. 

Ik had niet naar je toe moeten komen. Jij moet me niet zo het huis uitzetten met geweld. Ik kan daar niet tegen en vecht terug. 

“Schat je bent niet lekker. Je sleurt me je huis uit en spijt me vreselijk voor taas. 

Ik had niet naar je toe moeten komen. Jij moet me niet zo het huis uitzetten met geweld. Ik kan daar niet tegen en vecht terug. “. Ik plaste de volgende dag bloed. 

Na suicidaal

NA OMVER RIJDEN

NA WINTERSPORT IN FEB

Hi shit zeg, heb bij jou geen bloed gezien en had ook niet door dat het zon pijn deed. Sorry, je weet dat ik je nooit pijn zou willen doen. Ik heb m zelf vanmidag geprobeerd

 On 5 Feb 2019, at 22:25, Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com> wrote:
>
> Weet je Paul
> Vandaag waren mijn bloedlichaampjes heel laag en de dokter vroeg zich af of ik ergens bloedde?
> Durfde niet te vertellen wat er gebeurt was.

p do 14 feb. 2019 om 09:48 schreef Paul Rijnveld <paul@rlaw.nl>

Lieve Marije,

Het spijt me ontzettend dat ik je pijn heb gedaan met je en bijna heb laten doodbloeden

Nu weet ik dat ik je pijn heb gedaan. Sorry, nogmaals. Nadat je ondertussen een paar honderd x hebt geschreven en op straat geroepen dat het extreem veel pijn heeft gedaan, en dat je zelfs heel veel bloed hebt verloren doordat blijkbaar ik veel schade heeft aangericht ga je nu aangifte doen van verkrachting. So be it, als je vindt dat je dat moet doen jammer, maar ik houd je niet tegen. Weet wel dat ik jou, of welke vrouw dan ook, nooit met seks pijn zou willen doen, tenzij je dat van te voren hebt afgesproken.

Ik wil nogmaals sorry zeggen, nu de laatste x, want hoeveel sorry’s wil je horen?

XX

Na operatie 4x vertrekken terwijl hij de dokter beloofd op me te passen

Getuigen Stalken, Clemence, Rob, Harko en overburen van Oerlemans

Bewijzen uitgaan 

Pauls versie van uitgaan. 

“Hi zoals gezegd ben ik blij dat het weer beter met je gaat. Ik ben ook gelukkig, heb een paar hele lieve vriendinnen die me hebben opgevangen nadat ik niet alleen gedumpt was omdat mn ex met zo veel mogelijk mannen wilde neuken, maar ze mij en mijn kinderen ook nog eens van allerlei vreselijke dingen heeft beticht. Ik was maanden impotent van verdriet, maar die meiden hebben me weer helemaal weten te repareren, en ik neuk weer als een dolle! Ze zijn trouwens stuk voor stuk nog geiler dan mn ex, wat een heerlijke wijven zijn het! Ze zouden het heel gek vinden, en sterk afkeuren,  als ik weer contact met je zou hebben, dus ik ga je weer even blokkeren. Als je laatste verovering tegenvalt zou ik gewoon weer even een ander nemen,” zie whatsapp van vorige week’

Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>

za 18 mei 2019 16:18

aan Paul

Nee Paul je paasverzinsels ook afgelopen! Toen ik wakker werd was je vertrokken en lag er een briefje met weer nieuwe beschuldigingen vals. Je hebt toen ook een mail gestuurd dat je rust wilde. Je maakt het zelf uit. 

Je hebt me niet te verkrachten nog dood laten bloeden

Expres met opzet! 

3 x waren mijn kinderen moeder kwijt door 2 liever bloed te verlezen, depri en 3 x naar huis gaan etc en

De dag na Pasen

Bewijzen elke keer dezelfde reactie

Bewijzen langsrijden

Bewijzen IT

Bewijzen vreemd gaan en opscheppen over vreemd gaan en wat hij doet met andere vrouwen

en overzicht terwijl ik niemand heb aangeraakt? 

Das heel knap. Dag mr vreemdgaan

 En niet je best doen voor hasa

Jij gaat 3 x vreemd niet ik

——— Doorgestuurd bericht ——–
Van: Paul Rijnveld <paul@lalaw.eu>
Datum: vr 22 mrt. 2019 om 08:39
Onderwerp: basta
Aan: Marije van appeldoorn <marijevanappeldoorn@gmail.com>Ik ben dat gelul over vreemdgaan zo beu, ik heb je al eerder een overzicht gegeven.

1. Op 17 februari 2017 heb ik gesexed met Chris, wat toen mn vriendin was, dit was het weekend nadat wij voor het eerdt gesexed hadden. WIJ HADDEN TOEN NOG GEEN EXCLUSIVITEIT AFGESPROKEN! Ik heb het daarna heb uitgemaakt met haar. Word door jou gymjuf genoemd. Zoals je weet had ik problemen om een erectie te krijgen bij haar. Heb haar daarna nooit meer gesproken.
Ja, ik heb gelogen over haar, sorry.

2. Na jouw suicideperiode begin september,  met als dieptepunt onze vecbtpartij bij de receptie van het OLVG, was het helemaal klaar tussen ons. uit dus. Ik heb dat nog voor de zekerheid geappt op 18 september. De volgende dag ben je bij Richard gaan sexen, en heb je me dat geappt. Wel met heel verhaal dat het tegenviel, en dat je hem alleen kon pijpen, want neuken ging niet.

Op 22 september 2017 had ik een date met Bea, HET WAS DUS UIT EN IK GING NIET VREEMD!! Ik heb gebeft en gevingerd, daarna heeft ze me gepijpt en werd onwel. Word door jou Kotsie genoemd. Nadat alles was opgeruimd niks meer gebeurd, dus op zich niet geneukt. Heb haar laatst geappt, maar ze had geen behoefte meer om te spreken.

3. Op 28 februari jl. ………………HET WAS DUS UIT! We hebben daarna geen contact meer gehad. Op 22 maart had ik een date met Birgit, ze is blijven slapen. Heerlijke sex. Ik ga weer met haar afspreken.

Dat was het. Dus lieve Marije, je eindeloze gezeik dat ik vreemdging bij elke bijeenkomst die ik had sloeg nergens op. Terwijl jij vrijwel elke week roept dat je bij leeftijdgenootje bent. En daarna alles weer ontkent, of zegt wel geprobeerd? maar kon het niet.
Het maakt mij niet uit of je sex hebt met een ander, maar stop met mij een schulddgevoel aanpraten over vreemdgaan, zeker als je zelf voortdurend bij iemand anders in bed ligt.
Het is uit, en je gaat je gang maar. Dag Marije

Bewijzen meneer ANTI SPY

Bewijs totaal niet doordrongen van hoe ik me voel en smaad en laster

Deze zijn van afgelopen weken allemaal ranzige fimpjes en het woord neuken een keer of 6000

Bewijs afpersen en tikkie sturen

Bewijzen Blowhol

Bewijs Corona

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: